7 Ekim 2010

ADANA: A-Gençlerde Heyecan Sürüyor

1.Amatör Küme A-Gençler Ligi’nde önceki gün Peyami Safa Maracı ve Ceyhan statlarında oynanan karşılaşmalarla devam edildi.
Emekspor, Kanalgücü’nü uzatmalarda Hasan’ın attığı golle 1-0’la geçti. Kuzey Adanaspor, Hadırlıgücü engelini 5-1 gibi farklı skorla geçti. Salbaşspor da Ceyhan Doğanspor’u 3-2 yenerek üç puana koştu.

Emekspor Antrenörü Derviş Keskinkeser, Kanalgücü önünde maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar büyük bir heyecanın yaşandığını söyledi. Keskinkeser, “Maçın uzatma bölümlerinde bulduğumuz golle üç puana ulaştık. Futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kuzey Adanaspor Antrenörü Cemil Arıkan, ligde ilk haftayı ‘BAY’ olarak  geçtiklerini söyledi. Bir yıl hedeflerinin Adana’yı bu kategoride grup maçlarında temsil etmek olduğunu ve bu yönde üzerlerine düşeni yapacaklarına dikkat çeken Arıkan, “Takım olarak başkan ve yöneticilerimizin destekleriyle bu yıl gençleşmeye gittik. Kadromuzda bulunan yetenekli gençlerle başarılı olmak için çalışıyoruz. Hadırlı önünde başarılı futbolumuzu farklı skorla süsledik. “

Salbaşspor’un her şeyi olan Murat Kocaman da, deplasmanda alınan galibiyetin mutluluğunu yaşadıklarını  ifade ederek, şöyle konuştu: “İlk maçımızda Kanalgücü ile golsüz berabere kaldık. İkinci karşılaşmamızda da Ceyhan Doğanspor’u devirdik. Ligde belirlediğimiz hedefe emin adımlarla yürüyoruz. Bu maçı çok çabuk unutup ve artık önümüzdeki karşılaşmalara bakmalıyız. “

Haber: Hamza GÜNGÖR


0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi