14 Ekim 2010

ADANA: ASKF’den 30. Yıl Etkinliği


Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunun kuruluşunun 30. yılı kutlamaları çerçevesinde Adana’da da gerçekleşecek. Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri, 16 Ekim 2010 Cumartesi günü saat 10.00’da Serinevler Atletizm Pisti’nde Atletizm, Sarıçam Atış Poligonu’nda Atıcılık ve Tribünaltı Masa Tenisi Salonu’nda Engelliler Masa Tenisi karşılaşmalarının yapılacağını duyurdu.

Gülleri, bununla birlikte 24 Ekim 2010 Pazar günü saat 10.00’da Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzu’nda Yüzme ve Atatürk Yüzme Havuzu’nda Su Topu müsabakalarının yapılacağını kaydetti.

KUPA TÖRENİ ERTEN OTELİ’NDE
Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri, 2009-2010 futbol sezonunda başarılı olan kulüplerin kupalarını bugün saat 18.00’de Erten Oteli’nde verileceğini belirterek, “İlk klasmanında ilk üç dereceye giren takımlarımızın yöneticilerinin kupa merasimine katılmaları önemle rica ediyorum” dedi.


 
Arıyürek: Ligde çıkışa geçmeliyiz
1.Amatör Küme’de iki  yenilgi sonrası Seyhanspor’u 3-1 gibi farklı skorla yenerek ilk galibiyetine yürüyen Şakirpaşaspor’da tecrübeli antrenör Salih Arıyürek, “Ligde çıkışa geçmeliyiz” dedi.

Ligde kolay maçın olmadığını ve her karşılaşmanın final niteliğinde geçtiğinin altını çizen Salih Arıyürek, “Lige  şampiyonluk için girdik. İlk iki haftada alınan yenilgi sonrası gelen galibiyet bizleri mutlu etmiştir. Bu başarılı sonuçlara ileriki haftalarda da devam etmeliyiz. Takım kaptanımız Fikret ve futbolcu kardeşlerimi özverilerinden dolayı kutluyorum. Şakirpaşaspor’u tarihinde ilk kez Amatör Süper Lig’e taşımak için varız.”



Antrenör Tetik: Başarılı
sonuçlara devam etmeliyiz

1.Amatör Küme’nin yeni ekiplerinden Gülpınarspor, 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 de beraberliğe koştu. Antrenör Şükrü Tetik, takım olarak inançlı ve kararlı olduklarını belirtirken, başarılı sonuçlara devam etmeleri gerektiğini söyledi.

Kısıtlı imkanlarla neler yapabileceklerini en iyi şekilde gösterdiklerine dikkat çeken Antrenör Şükrü  Tetik, başarılı çalışmalarından dolayı kulüp başkanı Osman Yesin’e övgüler yağdırdı.

Tetik, “Başkanımızın emekleri ortadadır. Bu özveriye futbolcu kardeşlerimiz de eklenince başarı kaçınılmaz oluyor. Birbirinden güçlü ekiplerin yer aldığı grubumuzda takımımıza yakışır sonuçlar almaya devam edeceğiz.”


Haber: Hamza GÜNGÖR

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi