16 Eylül 2010

UŞAK: İl Özel İdare Spor 'da Hedef 3.Lig


2010-2011 sezonunda Uşak’ı deplasmanlı bölgesel ligde temsil edecek olan ve hedefini 3.lige çıkmak olarak belirleyen Uşak İl Özel İdaresi Spor bu hedefine ulaşmak için transfer çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 2 teknik adam ve il dışından gelen 11 futbolcuyla transfer atağını başlatan İl Özel İdare Spor, daha sonrasında Galata Spordan genç forvet oyuncusu Ersin AĞAR, Anamur Belediye Spordan kaleci Hakan KÜL, Silifke Spordan forvet Erdi, Kırıkhan Spordan forvet Hakan Baycanlar ve İzmir Göztepe Spordan Ordu Milli Takım kalecisi Erdinç Kurt ile de sözleşme imzaladı.

Ayrıca, Uşak Sporun 2.Lig ve Bank Asya Ligi kadrosunda yer almış olan tecrübeli oyuncu Ali Kemal ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlanmış olup, önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacak. İl Özel İdare Spor bu transferlerin yanında Uşak 1. Amatör Kümeden 2 oyuncu ve geçen sezon İl Özel İdare Spor kadrosunda yer alan 10 oyuncu ile anlaşma sağlanarak transfer çalışmaları bitirildi. İl Özel İdare Spor oluşturduğu bu güçlü kadro ile 3. lig hedefine ulaşmak ve Uşak’ı deplasmanlı bölgesel ligde en iyi şekilde temsil etmek için önümüzdeki günlerde sezon açılışını yaparak hazırlıklara yoğun bir şekilde başlayacak.
haber:usak.tvhaber

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi