2 Eylül 2010

TOKAT: Tedaş Spor İnşallah Kapatılmaz



Tedaşspor Kulübü, ÇEDAŞ'ın özelleştirilmesi sonrası akıbetini beklerken Yönetim Kurulu Üyeleri ve personel kulübün kapatılmamasını talep ediyor. Tokat ASKF Şubesi de Tedaş'ın kapatılmaması temennisini dile getirdi. Çamlıbel Tokat Elektrik Dağıtım Aş (ÇEDAŞ) Tokat Müessesesi’nin özelleştirilmesi sonrası akıbetini bekleyen Tedaşspor Kulübü, Tokat futboluna ve spor camiasına katkısını devam ettirmeyi arzuluyor.

Tokat’ımızın köklü spor kulübü olmasının yanı sıra Tokatspor’a kazandırdığı futbolcular ile de adından övgü ile söz ettirmiş olan Tedaşspor Kulübü’nün özelleştirme sonrası kapatılmaksızın faaliyetlerine devam etmesi için temenniler dile getirildi.

Amatör Küme Futbolda yeni sezonun başlaması öncesi bir araya gelen kulüp yöneticileri, güzide bir kulüp olan Tedaşspor’un yoluna devam etmesini dilediler. Tedaşspor da yeni dönemin fikstüründe yer aldı ama geleceğine yönelik endişeleri taşımakta olduğunu da gösterdi. Tokat Tedaşspor Kulübü Yöneticileri yaşadıkları tereddütlerini dile getirirlerken “bizim amacımız Tedaşspor’un devam ettirilmesidir. Ama inşallah, özelleştirmeyi alan şirket bize sahip çıkar. Tokat olarak bizim bir problemimiz yok. Personel arkadaşlarımız da kulübümüzün devam ettirilmesinden yana. Gönülden sahip çıkıyorlar. İnşallah şirketimiz de sahip çıkacak. Sendikamız da inşallah sahip çıkacak. Biz bu işi devam ettirmek istiyoruz. İnşallah bu sene devam edeceğiz. Ramazan ayından sonra tekrar görüşmemiz olacak. Görüşmeden sonra devam edip/etmeme kararı verilecek.” ifadelerini kullandılar.
ASKF’NİN GÖRÜŞÜ Tokat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Gürsel Yıldız da Tedaşspor akıbeti üzerine görüşlerini açıkladı ve “Tedaşspor Kulübü’nün kapatılmasına gönlümüz razı olmaz. Kapanmaması için her türlü çabayı harcayacağız. Gerekirse gidip şirket yöneticilerini ziyaret edeceğiz. Kulübün yaşaması için, sporcu gençlerimizin Tedaşspor çatısı altında spora devam etmesi için her türlü çabayı harcayacağız. İnanıyorum ki yeni şirket yetkilileri de kulübün devamı için şimdikinden daha istekli olacaklar, daha iyi şartlar sağlayacaklar. Ben buna gönülden inanıyorum. Çünkü ekonomik gücü üst düzeyde olan şirketlerin o ilin sosyal yapısına da katkı sağlaması gerekir. Biz de para kazanacak şirketlerimizin ilimizin gençlerine spor yapma imkanı sağlamalarını dileriz. Sosyal bir gerekliliktir. Bu nedenle biz gerekirse şirket yetkilileri ile de heyet olarak görüşürüz.” dedi.

HABER: TOKAT GAZETESİ

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi