17 Eylül 2010

TOKAT: Erbaaspor Başkanı Raif ÜNAL: ''YALNIZ BIRAKILDIK''


Önceki gün Kulüp Başkanlığı görevinden ayrıldığını belirten Erbaaspor Kulüp Başkanı ve Erbaa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Raif ÜNAL'ın bu beyanatı Erbaa ve Tokat Spor Kamuoyu'nda gündeme oturdu. Kendini Erbaa'ya, Erbaaspor'a ve spora adayan çalışkan ve işin ehli, herkesçe sevilen ve takdir edilen Başkan Raif ÜNAL'la dün görüşerek bu şok istifayı sorduk.

Erbaaspor Kulüp Başkanı Raif ÜNAL;“İstifam mecburiyet gereği oldu. Yani sahipsiz, yalnız bırakıldık. Koskoca bir ilçenin takımı bizim omuzlarımızda kaldı. Ligler başlayacak. Deplasmanlı Bölgesel Lig'de oynayacağız, Erbaa'da kimsenin kılı kıpırdamıyor. Yük ağır, altına giren yok. Bizimde daha fazla dayanacak gücümüz kalmadı. Daha iyi hizmet verecek, ekonomisi daha iyi olanların bu takıma, bu şehre sahip çıkması gerekir. Biz yorulduk İnşallah Erbaaspor için hayırlısı olur” dedi. “Biz Erbaaspor için tüm imkanları seferber ettik. Çalıştık, çabaladık, tesisleri bitirdik. Takımı BAL Ligi'ne taşıdık. Lig başlayacak kimsenin umrunda değil. Artık Erbalıyım, Erbaaspor'luyum diyen herkes takımına sahip çıksın, destek versin. Çok iyi bir kadromuz var. İnşallah daha üst liglere çıkar” diyen Başkan Raif ÜNAL “İstifa kararımın ardından çok arayan oldu. Devam edin biz her zaman sizin yanınızdayız diyen oldu. Bu nedenle de başta kaymakamımıza ve diğer yetkililere teşekkür ediyorum, sağolsunlar” dedi. 
haber:tokathabergazetesi

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

Raif başkan adamdır.az mı köfte ekmek yedirdi cebinden.gariban babası erbaa aşığı bir adam.almanya düsseldorfdan selamlar abim

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi