29 Eylül 2010

Samsun: Bafraspor Boyabat Çeltikspor’u Elinden Kaçırdı

Bölgesel Amatör Liginin fikstürün çekilmesi ile birlikte az bir zaman kalması nedeniyle aynı grupta mücadele edecek her iki takımında karşılaşma sonucu 2-2 beraberlikle maç sona erdi. 2010–2011 sezonunda Bölgesel Amatör Liginde 4.grupta mücadele edecek olan 1930 Bafra Spor ve Boyabat Çeltik Spor kendi aralarında TFF hakemleri nezaretinde Boyabat şehir stadyumunda hazırlık maçı yaptılar. Bölgesel Amatör Liginin fikstürün çekilmesi ile birlikte az bir zaman kalması nedeniyle aynı grupta mücadele edecek her iki takımında karşılaşma sonucu 2-2 beraberlikle maç sona erdi.

1930 BAFRA SPOR : ERSİN-MEHMET-UFUK-UMUT-UMUT, ALİ-CAN, ATAKAN-SERDAR-UĞUR-VOLKAN-CELAL

BOYABAT ÇELTİK SPOR: ERMAN-ATAMAN-EMRE-AHMET-ORHAN,MURAT-BESİM-ERCAN-MUSTAFA-İSMAİL-FATİH

HAKEMLER : ÖZGÜR ŞENER-SERKAN ÜNAL-ERDAL YILMAZ

Yapılan hazırlık maçı saat:15.30’da Boyabat şehir stadyumunda yapıldı. Birinci devrenin 41.dakikasında 1930 Bafra Spordan Celal’ın ceza sahasından uzun bir vuruş yapması ile birlikte karşı takımın ağlarını havalandırarak durumu 1-0 yaptı.Maçın ilk devresinde Ortada geçen karşılaşmada Birinci yarıda 1930 Bafra spordan Celal’ın attığı golle ilk yarı 1-0 olarak sona erdi. 15.dakikalık aradan sonra İkinci devrenin başlamasıyla birlikte her iki takımda mücadelesini göstererek 50.dakikada 1930 Bafra Sporun oyuncusu Atakan’ın attığı gol ile skor Boyabat Çeltik Spor karşısında skor 2-0 olduı.

53.Dakikadan sonra oyun hakimiyetini, Boyabat Çeltik Sporun karşısında kaybeden Bafraspor Boyabatın üstün atakları sonucunda 53 ve 60.dakikalarda Fatih’in attığı gollerle sahadan beraberlikle ayrıldı.Skoru kendi lehine çeviren Boyabat Çeltik Spor kendi evinde ve seyircisinin önünde 2-2 skor ile rahat bir nefes aldı. Maç bitimine kadar her iki takımda da baş gol olmayınca maçın sonucu 2-2 olarak tabelaya yansıdı.1930 Bafra spor yönetimi ve Boyabat Çeltik Spor yönetimi maçı birlikte izlediler. Bu arada Boyabat’ta ikamet eden Bafralılarda maçı izlemek üzere iştirak ettiler

haber:bafraspor.net

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi