30 Eylül 2010

Osmaniye :Önderspor Transferde Tam Gaz

Bu sene Bölgesel Amatör Ligi 5. Grup'ta mücadele edecek olan Osmaniye Önderspor, kadrosunu da güçlendirdi. 

Önderspor, daha önce Osmaniyespor'da da oynayan ve Gol Kralı olan Hakan Acar ile 2 yabancı futbolcuyu kadrosuna kattı. Osmaniye Önderspor, geçtiğimiz sezon Ceyhanspor'da forma giyen Hakan Acar ile birlikte Ukrayna'dan Kırım Türkü olan kaleci Girayhan Apaydın (21), Gürcistan uyruklu ve geçtiğimiz sezon Ankara Mülkiyespor'da oynayan orta saha oyuncusu Davit Zurabashvili ile Elbistan Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Murat Çaydemir ile ön anlaşma sağladı. 

Bu sene yeni katılacağı lig için hazırlık maçlarını sürdüren Osmaniye Önderspor, yeni transferleri de deneme imkanı buldu. Kaleci Girayhan Apaydın hafif sakatlığı nedeni ile kadroda yer alamazken, başta Hakan Acar olmak üzere yeni transferler sergilediği futbol ile göz doldurdu. Hazırlık maçlarının ilkini İskenderun ASAŞ takımı ile yapan Önderspor, ikinci hazırlık maçını ise İskenderun Belen Belediyespor ile yaptı. 



Önderspor son hazırlık maçını Adana Sağlıkspor ile yaparken bu maçta yeni transferler oynadıkları futbol ile dikkat çekti. Osmaniye Önderspor'un mücadele edeceği BAL liginde; Adana Gençlerbirliği, Kayseri Şekerspor ve Yolspor, Malatya Demirspor ve Özel İdarespor, Kahramanmaraş Belediyespor ve Elbistan Belediyespor, Hatay Erzin Belediyespor, Kilis Belediyespor, Elazığ Belediyespor, Gaziantep Özel İdarespor takımları yer alıyor. Önderspor ilk maçını 9 Ekim'de kendi evinde Adana Gençlerbirliği ile oynayacak.


0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi