17 Eylül 2010

MANİSA: Akmescitspor Lige Hazır


2 Ağustos tarihinden beri lig hazırlıklarına aralıksız devam eden mavi beyazlılar süper amatör küme ekiplerinden Özel İdarespor’u 2-1 geçerek lig öncesi moral buldu

Akmescitspor amatör liglerin başlamasına bir hafta kala son hazırlık müsabakasında süper amatör küme ekiplerinden İl Özel İdarespor ile karşılaştı.

Müsabakanın 11.dakikasında kaleciden dönen topu takip eden Erdem ile 1-0 öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Akmescitspor 38.dakikada Akın ile durumu 2-0 yaptı.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren mavi beyazlılar Akın, İbrahim ve Erdem ile girdiği pozisyonları değerlendirmedi. Müsabakanın 85.dakikasında İl Özel İdarespor Murat ile skoru 2-1 yaptı ve müsabaka 2-1 Akmescitspor’un üstünlüğü ile sona erdi.
 
Başkan Osman Akbulut “Takımımızın lig öncesi vermiş olduğu mücadeleden çok memnunum. İnşallah ligde de daha başarılı sonuçlar alacağız.”dedi.

Akmescitspor antrenörü Muharrem Kazer de”Lig öncesi yaptığımız bu hazırlık müsabakası ile ligin ilk haftasında karşılaşacağımız Sanayispor müsabakası öncesi son provamızı yapmış olduk. Eksikliklerimizi de büyük ölçüde tamamlamış olduğumuzu gördük. Bu haftadan itibaren başlayacak olan ligde taraftarlarımıza ve Manisa Futbolseverlerine güzel ve mücadeleci bir Akmescitspor izletmek istiyoruz.”dedi

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi