24 Eylül 2010

İzmir: TireSpor'un İlk Maçı Pazar Günü


2010 – 2011 süper amatör küme futbol sezonunun ilk karşılaşmasını 26 Eylül’de Tire’de kendi seyircisi önünde oynayacak olan Tirespor’un ilk rakibi Fahrettin Altay olacak. Tirespor, 26 Eylül Pazar günü 2010 – 2011 futbol sezonunun ilk karşılamasına çıkacak. Pazar günü saat 15:00’de başlayacak olan karşılaşmada, takımımızın rakibi Fahrettin Altay olacak. Tirespor ile birlikte toplam 12 takımın mücadele edeceği süper amatör grupta, 22 hafta boyunca yoğun bir mücadele yaşanacak.
TİRESPOR, FAHRETTİN ALTAY’A BİLENİYOR
Heyecanla beklenen, takımımızın da mücadele edeceği lig mücadelesi, Pazar günü başlayacak. İlk karşılaşmasını kendi sahasında Fahrettin Altay’a karşı yapacak olan Tirespor, karşılaşmaya öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Vedat Akbuğday yönetiminde hazırlıklarını sürdüren futbolcular, Fahrettin Altay’a bileniyor. Kendi seyircisi önünde sezona iyi başlayarak ve güzel bir hava yakalamak isteyen Tiresporlu futbolcular, son hazırlıklarını oldukça inançlı ve kararlı bir ruh halinde devam ettiriyorlar.


“İLERLEYEN GÜNLERDE TİRESPOR’UN KALİTESİNİ HERKES GÖRECEK”
Lig karşılaşmalarının başlamasına sayılı günler kala, çalışmalarını en etkili şekilde sürdürdüklerini belirten takımın teknik patronu Vedat Akbuğday, takımın son durumu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Çalışmalarımız, iyi geçti. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde sürdürdük. Şuanda sakat veya cezalı oyuncumuz yok. Pazar günü kendi seyircimizi önünde ilk karşılaşmamızı yapacağız. Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz. Taraftarlarımızın desteğini özellikle bekliyoruz. Pazar günü seyircimizin verdiği destekle ilk engelimizi aşacağız. İlerleyen günlerde kadromuzun kalitesini herkes görecek. Takımımız kadrosuyla, oyun yapısıyla farkını gösterecektir. Takımıma güvenim tamdır. Tirespor, bulunduğu ligi hak etmiyor. Daha üst liglerde mücadele etmesi gerekiyor. Pazar günü seyircimizle bir bütün olacağız ve güzel bir skorla karşılaşmayı tamamlayacağız. Herkesi Tirespor’u desteklemeye ve stadyumu şölen yerine çevirmeye davet ediyorum.”

HABER : KAMURAN KIZILBOĞA

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi