23 Eylül 2010

İZMİR: Foça Bld. Spor Karaburun Kampından Döndü

2010–2011 futbol sezonunda Foça’yı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Foça Belediyespor futbol takımı sezon başı hazırlık çalışmaları için kamp yaptığı  Karaburun Kampından döndü.

Karaburun Kampında hazırlık karşılaşmaları yapan takım Konak Belediye ile 2-2 berabere kalırken, 19 Eylülde İzmir spor ile yaptığı maçta son dakikalarda kontra ataktan yediği  bir golle 1-0 yenik ayrılsa da göz doldurdu. Maçın ilk yarısında Foça Bld. Spor baskılı oynadı , 6. dakikada Batuhan, 15. dakikada Eser, 52. dakikada Fatih gol kaçırdı. Foça Bld. Spor’un genel olarak diri olduğu görüldü, hazırlık kampında oyuncuların kaynaştığı , ekip ruhu oluştuğu görüldü. 
                                     
Son hazırlık maçını Foça’dan birçok taraftar kendi imkanları ile gelerek izledi. Maçtan sonra iki takımın oyuncuları birlikte yemek yedi. İzmir spor Antrenörü Nihat Umut ( Pıtırcık) ve Foça Bld Spor teknik sorumluları Bölgesel Amatör Lig Müsabakaları Statüsü üzerine sohbet etti. Konuşmalarda  tüm takımların bu statüden rahatsız oldukları , neler yapılması gerektiği konuşuldu.

Foça Bld. Spor  Karaburun Kampından Turyol ’un deniz otobüsleri, ile döndü. Antrenör Günal BİÇER ve yardımcısı Bulak ÇALIKOĞLU, teknik sorumlular Kadir ALPER – Necati VURAL ve 2 kişilik sağlık ekibi Foça dönüşü aileleri tarafından karşılandı.

Ekim ayının ilk ya da ikinci haftasında başlaması beklenen sezon öncesi çalışmalarını yine yoğun bir şekilde sürdürecek.


1 Yorum:

Adsız dedi ki...

öncelikle kulüp başkanlarınmın ellerinden öperim benim bir kaleci kardeşim var 27 yaşında amatör olarak oynuyor 10 yıldır askerlik yaptı 1.90 boyunda malum bazı futbol kulüplerinde parasal sıkıntılar var trasfer parası almadan aylıga imza atar bu kötü kaleci oldugu anlamına gelmez kaleci yerini bulamayan gariban kalecilerden taktiri ilahi sizlerin ben harun irtibat 05467881434

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi