27 Eylül 2010

ERZURUM: Büyükşehir Belediyespor 20 Oyuncuyla Sözleşme İmzaladı.

Bölgesel Amatör Ligi 4. Grup'ta mücadale eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor Futbol takımı, Başkan Ahmet Küçükler'in katılımıyla 20 oyuncuyla sözleşme imzaladı.Erzurumspor'un ekonomik nedenlerle amatör kümeye düşmesinin ardından Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in girişimiyle kurulan Büyükşehir Belediyespor, Başkan Küçükler'in de katılımıyla takıma yeni katılan oyuncularla bir yıllık sözleşmeye imza attı. 

Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in makamında gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkanı Mehmet Aydın, teknik direktör Hasan Çelik ile takım oyuncuları katıldı.Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, sahipsizlik ve yüklü borç nedeniyle kapısına kilit vurulan Erzurumspor'un yerine Büyükyehir Belediyespor'un futbolda Erzurum'u ve Erzurumluları temsil edeceğini söyledi. Erzurumspor'un kapanmasından üzüntü duyduklarını belirten Küçükler, "Erzurumspor'un problemi ekonomik borçtu. 15 milyon TL'ye yakın borcu olan kulüp iyi yönetilemediği için kapandı. Artık Erzurum'u futbolda bu arkadaşlar temsil edecek. Eğer bu oyunculardan kurulu takımı Erzurumspor oluştursaydı böyle kaliteli olabilirdi. Bu takım ligi namağlup kapatacak kapasitededir." diye konuştu. Küçükler, stad sorunun giderilmesi içinde çeşitli arayışlar içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.

Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Çelik ise, hedeflerinin Erzurum'u futbolda layık olduğu yere getirmek olduğunu anlattı. Çelik, Erzurumspor'un ligden düşmesinden üzgün olduğunu da dile getiren Hasan Çelik, "15 Ekim'de lig başlıyor. Profesyonel bir takım oluşturduk. Erzurum'u futbolda layık olduğu yere getireceğiz. Erzurumlu taraftarlarımızı gelip bizi izlemeye ve destek olmaya davet ediyoruz." dedi.

OYUNCULARIN GELDİĞİ KULÜPLER
Engin Özçelik (Tavşanlı Linyit), 
Erhan Kaya (Güngören Belediye), 
Erkan Aygün (Güngören Belediye), 
İsmail Bekdeş (Feriköyspor), 
Abdullah Hün(Güngören Belediye), 
Ender Altay (Erzurumspor), 
Mesut Karataş (Bandırmaspor), 
Remzi Acet (Tepecik Belediye), 
Serhat Gökşen (Gebzespor), 
Ersin Şen (Kastamonuspor), 
Abdullah Koparan (İzmirspor), 
Emre Çelik (Erzurumspor), 
Halil İbrahim Odacı (Çankırı Belediye), 
Zehni Özdemir (İskenderun), 
Selçuk Çavuşoğlu (Pazarspor), 
Sefa Altay (Büyükşehirspor altyapı), 
Yunus Emre Öztürk (Büyükşehirspor altyapı),
Erol Pasinli (Büyükşehirspor altyapı), 
Savuş Turan (Büyükşehirspor altyapı), 
Volkan Bayram (Palandökenspor), 
Adem Korkmaz (Büyükşehirspor altyapı), 
Mehmet Emin Tizgili (Erzurumspor), 
Alperen Göktürk Güneş (Büyükşehirspor altyapı), 
Ahmet Özkal (Büyükşehirspor altyapı), 
Ahmet Altunkaya (Yakutiyespor) 
Selim Alpay (Kalkanderespor)

HABER: CİHAN

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi