27 Eylül 2010

DÜZCE: Düzcespor’da Hazırlık Maçları Serisi Devam Ediyor

Beyköy Belediyespor ve Kaynaşlı Belediyespor ile birlikte Bölgesel Ligde mücadele edecek olan Düzcespor’da hazırlık maçları serisi devam ediyor.İlk hazırlık karşılaşmasında Büyükçekmecespor’a 3-2 kaybederken Kaynaşlı Belediyespor’u 4-3,Sincan Belediyespor’u 2-1 mağlup etmişti.

4.Hazırlık karşılaşmasında Zonguldak ilini Bölgesel Ligde mücadele edecek olan Kilimli Belediyespor ile oynadı. 18 Temmuz Şehir Stadyumunda oynanan maça Cengiz, Cem, Köksal, Serhat, Arda, Volkan, Hüseyin Kubilay, Erkan, Şinasi, Mustafa ve Cüneyt 11’i ile başlayan Düzcespor maçın 20.dakikasında Şinasi’nin kullandığı penaltı golü ile 1-0 öne geçti.

Kilimli Belediyespor ilk yarının son dakikasında Ahmet’in ayağında bulduğu gol ile soyunma odasına beraberlikle girmeyi başardı. İlk yarı kötü bir performans gösteren Düzcespor rakip kaleye gitmekte zorlandığı gözlenirken ilk yarıdaki tek tehlikeli atakta penaltı kazanarak golü buldu.İkinci yarı 6 futbolcu değişikliği yapılması ile oyuna biraz hareket geldi.Son 10 dakikada bir çok pozisyona giren Düzcespor bu ataklardan da yararlanamayınca maç 1-1’lik skorla sona erdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Düzcespor teknik direktörü Zafer Göncüler "Takımın henüz fizik olarak hazır olmadığını belirtirken takıma transferlerin devam edeceğini belirtti.Eksik görülen yerlere takviyeler devam edecek" dedi.
Haber:düzcespornet

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi