18 Ağustos 2010

SİVAS: Sivas Divriğispor Topbaşı Yaptı


Bu sezon Amatör Süper Lig’de şampiyonluğu hedefleyen takımlardan biri olan Divriğispor’da yeni sezon hazırlıkları başladı.

Yaklaşık 10 yıl boyunca 3. Lig’de mücadele eden ve geçen sezondan bu yana Amatör Süper Lig’de yer alan D.Ç. Divriğispor, yeni sezon öncesinde topbaşı yaptı. Antrenör Hakan Öz ve yardımcısı Alaattin Durgut yönetimindeki idman takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başladı. Tek pas ve çapraz pas çalışmalarının ardından taktik maç yapan futbolcular, idmanı uzaktan şut atarak tamamladı.

Divriğispor Antrenörü Hakan Öz, eldeki imkanlar çerçevesinde imkanları en iyi şekilde kullanarak şampiyonluğa ulaşmak istediklerini ifade etti. Takımlarının yıllarca 3. Lig'de oynadığını, daha sonra maddi imkansızlıklar ve sahipsizlik üst üste gelince amatör kümeye düştüklerini belirten Öz, ''Bugün burada verdiğimiz mücadele takımı ayakta tutmak olduğu kadar, ilçemizin gençlerini kötü yola göndermemek içindir. Her ne kadar niyetimiz rakibimizi yenmek olsa da ilçemiz çocuklarını ahlaklı, dürüst, terbiyeli ve gelecek kuşaklara her zaman örnek olabilecek futbolcular olarak geleceklerini tayin etmeyi amaçlıyoruz'' diye konuştu.

İlçe halkından oldukça zengin iş adamları olduğunu ifade eden Öz, ''Sayın Belediye Başkanımız elinden geldiği takımı yalnız bırakmıyor ama gelin görün ki özellikle şehir dışında bulunan hemşerilerimiz mesafe koyuyorlar. Bu takım ne benim, ne de bu çocuklarındır. Bu takım Divriğilinin Divriği'nindir. Sahip çıkılması lazım'' dedi.

Haber:Hürdoğan






0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi