13 Ağustos 2010

SİİRT: Polis Gücü Spor Kadrosunu Güçlendiriyor

Siirt Polis Gücü Teknik Direktörü Gazi Baş, yönetimin kendisine tam yetki verdiğini, kendisinin yaklaşık olarak Polis Gücü Spor’da 10 yıllık futbolculuk hayatının olduğunu dile getirdi.

Yönetimin gelecek sezon için kendisini teknik direktörlüğe layık gördüğünü, kendisinin de bu anlamlı jeste karşılık takımı şampiyonluğa taşımak için çalışmalarının son hızla devam ettiğini belirten Teknik Direktör Baş, öncelikle mevcut kadrolarının önemli oyunculardan oluşan iskeletini bozmayacaklarını ve  şampiyonluk hedeflerine ulaşmak için eksik görülen mevkiler için daha tecrübeli, daha önce şampiyonluklar yaşamış çok önemli tranferlerin son aşamada olduğunu belirtti.

Bugünlerde Siirt Polis Evi’nde, basına yemekli bir ortamda takımlarını tanıtacak olan Siirt Polis Gücü Spor,  Siirt Amatör takımlarının Siirt Valisi ve Siirt İl Emniyet Müdürü başta olmak üzere, kamu ve özel kuruluşların, gerekli desteklerini beklediklerini vurguladı.

Kulüp yönetimi de; ilimizdeki gençlerin kötü ortamlardan uzaklaştırıp sportif faaliyetlere yöneltilmesi hususunda herkesin çaba göstermesi gerektiğini yineledi.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi