25 Ağustos 2010

MANİSA: Soma Spor Ligde YOKKKK !!!

SOMASPOR’DA NELER OLUYOR?
Süper amatörün deneyimli takımlarından Somaspor 2010-2011 futbol sezonu öncesinde oldukça zor günler geçiriyor. Yaklaşık Bir ay sonra başlayacak olan liglerde Somaspor’un yer alıp almayacağı dahi belli değil.

Haber: Muharrem KAZER
Somaspor bir zamanlar ikinci ligde ve üçüncü ligde oynayan ve Manisa futboluna yıllarca katkısı bulunmuş olan köklü bir kulüp. Böyle bir geçmişi olan takımın bu sezon liglere katılıp katılmayacağı bile beli değil. Bu sezon sonunda da Nıke Halı Saha Ligi’nde büyüklerde Manisa şampiyonu olarak ilimizi de İzmir’de başarı ile temsil eden Somaspor’a kaptan Fatih Kaya sponsorluk yapmıştı. Şampiyon olunan günde de kaptan Fatih valimiz Celaleddin Güvenç’e zor durumda olduklarını iletmişti. Sayın Valimiz de hemen ilçe kaymakamı ve belediye başkanını arayarak destek sözü almıştı.
Bugünlerde yine sessizliğe bürünen takımın kaptanı Fatih Kaya” “Durum hiçte iç açıcı değil, zaten geçen yıldan gelen müthiş bir sıkıntı vardı, bir kaç büyük firma takımı alacağını söylemesine rağmen onlarda bu işe el atmayınca belediye tamamen bıraktı bu işin peşini ve yönetim kurulu sadece salon sporlarına devam etme kararı aldı Henüz ne bir futbolcuya ne de bir hocaya herhangi bir şey tebliğ edilmedi ve gitmek isteyen herkese istediğiniz kulüple anlaşabilirsiniz diye de yol gösterildi. Kaleci Yasin, Raşit, Yücel, Mustafa Orak Poyracıkla kesin olarak anlaştı ve idmanlara çıkıyorlar. Büyük ihtimalle Ertuğ ve Ömür'de Poyracıkla anlaşmak üzere, Uğur  büyük ihtimal başka bir takımla anlaşmak üzere. Diğer çocuklar da her an bir kulüple anlaşıp gidebilirler, biliyorum Soma gibi müthiş potansiyeli olan bir ilçede bu yazdıklarım utanç verici ama maalesef acı gerçek.”diyor. Evet, çok büyük bir potansiyele sahip olan bu ilçemizdeki gelişmeler oldukça düşündürücü. İnşallah ilçenin ileri gelenleri bu takıma ve kentin gençliğine sahip çıkarlar.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi