31 Ağustos 2010

KÜTAHYA: Amatörde Fikstür Çekimi Ve Tertip Komiteleri Seçimi Yapıldı

2010 -2011 sezonunda Kütahya’da  oynanacak olan Süper Amatör Lig - 1. Amatör Küme ve U-15 takımlar fikstür çekimi ve tertip komiteleri seçimi  28 Ağustos 2010 Cumartesi günü  Kütahya ASKF’nin Belediye Sosyal Tesilerinde vermiş olduğu iftar yemeğinden sonra  yapıldı.

İl ve İlçelerdeki takımların katıldığı fikstür çekimi ve tertip komiteleri seçimineASKF Yönetim Kurulu, Kütahya İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Akkaya , Belediye Başkan Yardımcısı Halil Toklu , Gençlik  Ve Spor Şube Müdürleri Muharrem Çakır ve Turan Koç  Taban Birlikleri Başkanları Tffhgd Başkanı Faruk Oyar İl Hakem Kurulu Başkanı Lokman Top, Tüfad Başkanı Mehmet Acet , Spor Saha Komiserleri Başkan Yardımcısı Memet Kiper   katıldılar ve takımlarımıza yeni sezon öncesi başarılar dileriler

Yapılan tertip komiteleri  seçiminde süper amatör küme tertip komitesine Kümaş Spordan Ahmet  Saygın , Akıncılarspor’dan Abdullah Şengil Ve  Simav Yeni Mah. Site Spordan Salih Kuzgun seçildiler.

1. Amatör Küme  tertip komitesine ise Gençyurduspordan Ali Solmaz, Kütahya Genç S.H.Ç.E.K. Spordan  İbrahim Altıok Ve Kütahya Yeşilayspordan Mehmet Yılmaz seçildiler.

2010 - 2011  sezonunda  müsabakalar  U-15 takımlar ve  Tavşanlı 1. Amatör Küme  müsabakaları 18 Eylül 2010 tarihinde  Süper Amatör Lig ve   1. Amatör  Merkez, Simav, Gediz-Emet grupları ise 02 Ekim 2010 tarihinde başlayacak.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi