9 Ağustos 2010

ERZİNCAN: Refahiye Spor Kulübü Spor Satış Mağzası Açıldı

Refahiye Spor Kulübü Spor Satış Mağazası Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırımın katılımı ile açılışı yapıldı.

Açılışta; Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Valisi Abdulkadir Demir, Refahiye Kaymakamı Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Refahiye Belediye Başkanı Vezir Dumanlı, Demiryolları Genel müdürü Süleyman Karaman, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Salih Orakçı, Ekev Başkanı Sadık Ağca, Refahiye Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Yavuz Canikli ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aras Grup yönetim kurulu başkanı Turan Araz, çok sayıda işadamı, bürokrat ve Refahiyeliler yoğun ilgi gösterdi.

Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım’ın açılış konuşmasında Refahiye Spor Kulübü yönetim kurulunu çalışmalarından dolayı tebrik etti ve başarılı çalışmalarının devamı için iyi dilek temenni ederek kurdeleyi kesti.

Açılışın ardından Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım ve beraberindeki ekip mağazayı gezdi. Bakan Kulüp Başkanı Abdulkadir Can tarafından Refahiye Sporun tarihi ve faaliyetleri ile ilgili bilgilendirildi.

Kulüp Genel Kaptanı Çakmak Paçacı önümüzdeki yıl yapılması planlanan Refahiye Spor Sosyal Tesisleri proje ve üç boyutlu resim görselinde sunum şeklinde bakanı bilgilendirdi ve sosyal tesis yapımını gerçekleştirmek için 16 Ekimde İstanbul’da yapılacak Refahiye Spor gecesine davet etti. Sayın Bakan Binali Yıldırım da projeyi olumlu bulduğunu geceye de katılacağını söyledi.

Daha sonra kulüp yönetiminin ‘BİNALİ YILDIRIM  24 ‘ yazılı forması Bakana takdim edilerek hatıra fotoğrafı çekildi. Ayrıca aynı formadan sayın Bakanımıza imzalatılarak kulüp hatırası olarak muhafaza edilmesi için başkana teslim edildi. 
 

Kaynak: refahiyespor.org.tr



0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi