5 Ağustos 2010

ADANA: Çukurova’da Onursal Başkan: Atilla Keskin


Adana’nın tanınmış işadamlarından Atilla Keskin, yeni sezonda 1. Amatör Küme’de mücadele edecek olan Çukurovaspor’da Onursal Başkanlığa getirildi. Bu kulübün her şeyi olan Mehmet Can’ın başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden Atilla Keskin, Çukurovaspor’un tesislerini gezdi ve futbolcularla da sohbetler etti.

Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarma adına üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğine dikkat çeken işadamı Keskin, “Dökme su ile değirmen dönmez. Bu takımın başarısı için taşın altına elimi sokacağım. Çukurovaspor’un bugüne kadar bir çok sporcuyu Adana ve Türk futboluna kazandığını duyunca inanın çok mutlu oldum. Gençlere sahip çıkacağım” dedi.
Vereceği destek için Atilla Keskin’e teşekkür eden Mehmet Can, “Kendi yağımızla kavrulan ve sporcu velilerinin destekleriyle ayakta duran bir amatör spor kulübümüz. Atilla Keskin gibi isimlerin çoğalmasını bekliyoruz. Amacımız sadece gençleri topluma faydalı birer insan yetiştirmektir. Bu konuda yıllardır büyük mücadeleler vermekteyiz” şeklinde konuştu.


Haber: Hamza GÜNGÖR

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi