14 Temmuz 2010

SİVAS: TSO’dan Belediye’ye Destek Sözü


Önümüzdeki sezon 3. Lig’de mücadele edecek olan 4 Eylül Belediyespor’un yöneticilerini konuk eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Belediyespor’u maddi ve manevi olarak destekleyeceklerini söyledi.

Sivas’taki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden 4 Eylül Belediyespor Başkanı Ahmet Polat ve kulüp yöneticilerinin son durağı TSO oldu. TSO Başkanı Osman Yıldırım’la bir araya gelen Belediyespor Başkanı Ahmet Polat, 3. lig yolunda Sivas’taki sivil toplum kuruluşlarının desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirterek, bu maksatla teşekkür ziyaretleri düzenlediklerini belirtti.

4 Eylül Belediyespor’a Sivaslıların destek olması gerektiğini belirten Kulüp Başkanı Ahmet Polat, “4 Eylül Belediyespor, Sivas’ı hem voleybolda hem de futbolda başarı ile temsil etmiştir. 4 Eylül Belediyespor, Türkiye’deki 160 futbol takımı arasından, şampiyon olan 5 kulüpten biri olmuştur. İnşallah bundan sonra da profesyonel ligde Sivas’ı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu sebeple Ticaret ve Sanayi Odası’nın da maddi ve manevi olarak yanımızda olmasını bekliyoruz” dedi.

3. lige yükselme yolunda emeği geçen herkese teşekkür eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım ise, Sivas’ı dışarıda temsil eden herkesi desteklediklerini belirterek, bu kapsamda Belediyespor’a maddi ve manevi olarak destek vereceklerini söyledi. Yıldırım, 4 Eylül Belediyespor’un Sivas’ta alt yapının gelişmesine katkıda bulunacağını belirterek,  takıma başarı diledi. 

haber:hürdoğan

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi