16 Temmuz 2010

SİVAS: Namağluğ Şampiyon Zara Belediyespor Süper Amatörü de Sallayacak


Kısa süre önce sona eren Amatör 1. Küme’de namağlup şampiyon olan Zara Belediyespor, kadrosunu güçlendiriyor. Gelecek sezon Amatör Süper Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Zara Belediye, Sivasspor’un eski takım kaptanı Mahmut ve İspanya’da birkaç takımın alt yapısında forma giyen futbolcu Jandro ile anlaşmaya vardı.

Amatör 1. Küme’de müthiş bir performans sergileyerek, yaptığı tüm maçları kazanan Zara Belediyespor sezonu şampiyon olarak tamamladı. Bu çerçevede önümüzdeki sezon Amatör Süper Lig’de mücadele edecek olan Zara temsilcisi burada da şampiyonluğu hedefliyor.

Bu hedefinde ne kadar ciddi olduğunu gösteren Zara Belediyespor, gelecek sezon öncesinde kadrosunu güçlendiriyor. Zara Belediyesporlular, kısa süre önce her konuda anlaşmaya vardıkları Sivasspor’un eski takım kaptanı Mahmut ve İspanya’da birkaç takımın alt yapısında forma giyen Şili asıllı İspanyol oyuncu Jandro’ya dün akşam resmi sözleşmeyi imzalattırdı.

Zara Belediyesporlular, önümüzdeki günlerde Sivas amatöründen de bazı oyuncuları kadrosuna katacak.

Zara Belediyespor yöneticileri, gelecek sezon Amatör Süper Lig’de de şampiyon olacaklarını ifade ederek, daha sonra Bölgesel Amatör Lig’de ardından da 3. Lig’de mücadele edeceklerine inandıklarını ifade ettiler.

haber:hürdoğan

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

KırMıZı KaRa En BüYük ZaRa... zaralıgezgin58

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi