8 Temmuz 2010

SİVAS: "4 Eylül'e Her Türlü Desteği Veririz"


Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,3.ligde mücadele edecek olan Sivas 4 Eylül Belediyespor'a her türlü desteği vereceklerini tekrarladı.

Sivasspor kulüp binasında kendisini ziyarete gelen 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat'la samimi bir sohbette bulunan Başkan Mecnun Otyakmaz " 4 Eylül Belediye 3.lige çıkarak bizleri son derece mutlu etti. Sivas'ın tanıtımına ve ekonomisinede katkı sunacağına inandığımız Belediyespor' Sivasspor'a her türlü desteği vereceğiz. Ben Başta 4 Eylül Belediyespor yöneticimi olmak üzere,teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ediyorum"dedi.

Sivasspor'un altyapısından sorumlu yönetici Murat Şahin'inde, 4 Eylül Belediyespor'a futbolcu desteğinde bulunacaklarını ifade etti.

Son derece samimi ortamda geçen sohbetten memnun ayrılan 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat,Başkan Mecnun Otyakmaz ve yönetiminin sıcak ilgisinden son derece memnun olduklarını ifade ederek "

Sivasspor bütün Sivaslının gözbebeği ve ilk göz ağrısıdır.Sivasspor'un başarılı olmasını yürekten istiyoruz. 4 Eylül Belediyespor'un Sivasspor'un doğal altyapısı olduğunuda özellikle beritmek istiyorum" şeklinde konuştu.
 
4 Eylül Belediye bütün Sivas’ı temsil ediyor  
Önümüzdeki sezon Sivas’ı 3. Lig’de temsil edecek olan 4 Eylül Belediyespor’da Kulüp Başkanı Ahmet Polat ve kurmayları Sivas’taki sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek, 4 Eylül Belediyespor’un bütün Sivas’ı temsil ettiğini söyledi.

Belediyesporluların ilk olarak ziyaret ettiği Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal “Bizim memleketimizde sorunlarımızı, sıkıntılarımızı ve sevinçlerimizi paylaşmamız gerekiyor. Belediyespor’un 3. Lig’e yükselmesi yüzümüzü güldürdü. Kulübümüzle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu başarıdan dolayı Belediyemizi ve Kulübümüz tebrik ediyor teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından Belediyesporlu yöneticileri konuk eden Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil’de sporun Sivas’ın tanıtımı açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, Belediyespor’un 3. Lige çıkmasıyla büyük gurur duyduklarını söyledi.

Daha sonra yapılan ziyaretlerde sivil toplum örgütü ve oda başkanları Belediyespor’un başarısıyla ilgili şu açıklamaları yaptı;

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Toy, Sivas’ta bir üçüncü lig takımının olmasının memleket için oldukça faydalı olduğunu belirterek takıma başarılar diledi.

Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ise, 4 Eylül Belediyespor’un başarısı için bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziraat Odası Başkanı Durmuş Şeker, spordaki bu başarıdan dolayı emeği geçen herkesi tebrik ederek, takıma başarılar diledi.

Kamu Sen İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ ise, sendika olarak Belediyespor’un bu başarısıyla gururlandıklarını ve her zaman takımı desteklediklerini kaydetti.

Yol İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Zeki Ekici ile 2 Nolu Şube Başkanı Servet Çiçek ise ziyaret esnasında 3. Lig başarısından dolayı Sivas Belediyesi ile 4 Eylül Belediyespor Kulübü camiasını tebrik ettiler.

haber:hürdoğan

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi