5 Temmuz 2010

AFYON: Yeni Sandıklı Bld. BAL Ligine Dolu Dizgin Giriyor

Afyonkarahisar ve Sandıklı İlçesi bu yıl başlayacak Deplasmanlı Bölgesel Lig’de temsil edecek olan Yeni Sandıklı Belediyespor yaptığı transferlerle sezona dolu dizgin giriyor.

Geçtiğimiz yıl aldığı başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren, bu yıl yükseldiği Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele edecek olan Yeni Sandıklı Belediyespor  yaptığı transferlerle lige iddialı giriyor. Başarılı bir sezon geçirmek için daha önce Diayrbakırspor’da yardımcı antrenörlük, Nevşehirspor, Muşspor, Batmanspor ve Ankara Altındağspor’u çalıştıran A lisanslı antrenör Metin Karagöz’ü takımın başına getiren Sandıklı Belediyespor, transfer görüşmelerinde de çoğunluğu profesyonel lig tecrübesi bulunan bazı futbolcuları renklerine kattı.

İç transferde beş futbolcuyla anlaşan  ve Bank Asya 1.ligi,Türkiye 2.ligi ve 3. liginde forma giyen bazı oyuncuları renklerine katan Yeni Sandıklı Belediyespor’un anlaştığı oyuncular arasında  Ümit Milli Takım’ın file bekçiliğini yapan kaleci Özgür’ün de yer alıyor. Deplasmanlı Bölgesel Ligde Diyarbakırspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gibi Bank Asya 1. liginde forma giymiş stoper Yıldırım Eroğlu, Mardinspor ve Batmanspor’da forma giymiş orta saha oyuncusu Zeki Önler, Erzincanspor’da forma giymiş stoper Tuncay Meral, Çanakkale Dardanel ve Afyonspor’da forma giymiş orta saha oyuncusu Murat Balcı, Afyon Demiespor’da forma giymiş forvet Süleyman ve stoper Orhan ile Ankaraspor, MKE Ankaragücü ve Ümit Milli Takım’ın file bekçisi Özgür Karadağ Yeni Sandıklı Belediyespor için ter dökecek.

İç transferde de Kadir Özdayı, Ali Sarıtepe, Serkan Kökten, İbrahim Çankaya ve Ahmet Necipoğlu ile anlaşma sağlanırken, altyapıdan İbrahim Özbilgin, İbrahim Gürpınar, Hüseyin Ertan,Halil ve Atakan’ın A takımla antrenmana çıkacağı bildirildi.

Federasyonun izin vermesi durumunda iki yabancı futbolcuyu takıma kazandıracaklarını belirten Kulüp Başkanı H.İbrahim Necipoğlu transfer görüşmelerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirtirken;”Takımımız bu sezon Deplasmanlı Bölgesel Lig’de mücadele edecek. Güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yeni Sandıklı Belediyespor Kulübü olarak kulübümüze maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız  ve Kulüp Onursal Başkanımız İsmail Elibol’a ilçemizdeki işadamlarına çok teşekkür ederiz.”dedi.

Yeni Sandıklı Belediyespor transfer çalışmaları tamamlandıktan sonra yeni sezon hazırlıklarına Sandıklı’da başlayacak ve daha sonra büyük bir ihtimalle Eğirdir veya Isparta Davraz’da kampa girecek.

haber:sandikli belediyesi

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi