9 Haziran 2010

SİVAS: Antalyasporlu Ertuğrul Arslan 3. Lige Yükselen 4 Eylül Belediyespor'u Tebrik Etti

ERTUĞRUL TEBRİK ETTİ, BBP YEMEK VERDİ...
Antalyasporlu Ertuğrul 3. lige yükselen 4 Eylül Belediyespor’u tebrik etti. Büyük Birlik Partisi de, bu büyük başarıdan dolayı Belediyespor camiasına akşam yemeği verdi.

4 Eylül Belediyespor’un 3. lige yükselmesi, hem Sivas’ta hem de il dışında büyük sevinçle karşılandı.

Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı, 4 Eylül Belediyespor yönetici, teknik heyet ve futbolcularına akşam yemeği verdi. Paşabahçe Kütük Evde düzenlenen akşam yemeğine, 4 Eylül Belediyespor Külüp Başkanı Ahmet Polat, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Zeki Haral ile BBP il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Zeki Haral, Belediyespor’un uzun süredir büyük bir emek ve özveriyle mücadele ettiğini belirterek, başarısından dolayı camiayı tebrik etti.

Sivas’ın özlemi olan bir 3. lig takımını hediye ettikleri için 4 Eylül Belediyespor’a teşekkür eden Haral, ilimizdeki gençlerin artık daha bir umutla ve şevkle futbol oynayacaklarını ifade etti. Haral, konuşmasının ardından 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat’a plaket verdi.

4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise 3. ligin 20 yıllık bir özlem olduğunu vurgulayarak, bu hedefe ulaştıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti. Takımın kurulduğu andan itibaren şampiyon olmaya inandıklarını belirten Polat, “Bu başarıda futbolcularımızın karakterleri, kabiliyetleri ve ahlaki değerlere olan bağlılıkları etkili olmuştur.    

3. lig Sivas’ımıza hayırlı olsun. Sivas’ın gençlerinin önü açıktır. Ben inanıyorum ki bu takım 3. ligde kalıcı olacaktır. İyi ve güzel işler yapacaktır. Bu arada hem lig maçlarında hem hazırlık maçlarında bizi yönlendiren, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp, bu başarı da çok büyük katkı sağlamıştır. Kendisine çok teşekkür ediyorum.”  dedi.

4 Eylül Belediyespor antrenörü Fethi Ayın ise maçlarda kendilerine her zaman destek veren yönetici, teknik heyet futbolcular ile emeği geçen herkese teşekkür etti.

4 Eylül Belediyesporlu futbolcular ise takım olarak başarıya inandıklarını, birlik ve beraberlik içerisinde şampiyon olduklarını ifade ettiler. Takımın 3. lige çıkmasıyla birlikte Sivaslı gençlerin ileride kendilerine ekmek kapısı bulacaklarını belirten futbolcular, bu başarının sağlanmasında kendilerine destek olan bütün Sivaslılara teşekkür ettiler.
SİVASLI ERTURUĞRUL’DAN ZİYARET…
Diğer yandan Sivasspor’un eski futbolcusu ve şuanda Antalyaspor forması giyen Ertuğrul Arslan, 4 Eylül Belediyespor Kulübü’nü ziyaret ederek, bu başarıdan dolayı takımı tebrik etti.

Kulüp Başkanı Ahmet Polat tarafından karşılanan Arslan, “4 Eylül Belediyespor’un başarısından dolayı memnuniyetini belirterek, “Fethi hoca, benim de alt yapıdan hocamdır. Aynı şekilde Yusuf ve Murat hocam ve başkanımız, bu başarılarıyla bizleri gururlandırmışlardır.

Takımımızı tebrik ediyorum. 3. ligde başarılarının devamını diliyorum. Sivas’ın daha önce de bir üçüncü lig takımı vardı. Şimdi merkezden bir takımı var. Sivas gençliği için bu çok önemli. Şampiyon olan takımımızı tebrik ediyorum.” dedi.

4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise “Sivas’ın yetiştirdiği futbolculardan biri olan Ertuğrul’un ziyareti, bizleri sevindirmiştir. Antalya’da kendisini izliyoruz. Başarılı bir sezon geçirdi. İnşallah önümüzdeki sezon da iyi maçlar çıkarır.” dedi. 

Antrenör Fethi Ayın da ziyaret sebebiyle Sivaslı futbolcuya teşekkür etti.  Antalyaspor’da 58 numaralı formayı giyen Ertuğrul Arslan, ziyaret anısına bu formalardan birini 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat’a hediye etti.

haber:sivasbelediyesi

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi