10 Haziran 2010

SİVAS: 4 Eylül Belediye Spor Bu Bir Rekor!

3.lige çıkarak Sivaslı’ların göğsünü kabartan 4 Eylül Belediyespor’un aynı zamanda bir rekora da imza attığı attığı ortaya çıktı.

Sivas’ın seçkin isimlerini bir araya getirerek güçlü bir kadro kuran 4 Eylül Belediyespor, amatör süper lig maçları ve terfi maçları öncesinde oynadığı toplam 18 hazırlık maçında sadece bir yenilgi 13 galibiyet 4’te beraberlik alırken,67 gol atıp 13 gol yedi.
Amatör süper liginde ise 22 maç yapan Belediye,rakip filelere 120 gol gönderirken,kalesinde yalnızca 7 gol gördü.
Sivas’ta haftalar öncesinden şampiyonluğunu ilan ettikten sonra terfi maçlarına giden 4 Eylül Belediyespor,Rize ve Ankara gruplarında oynadığı  5 maçıda kazandı. Bu maçlarda 16 gol atıp sadece bir gol yedi.

4 Eylül Belediyespor resmi ve özel olmak üzere toplam 45 maça çıktı,bu maçlarda 203 gol atıp 21 gol yiyerek inanılmaz bir rekorada imza attı.

O şimdi asker!  
4 Eylül Belediyespor’un sonradan  kadrosuna kattığı tecrübeli golcü Ahmet Hamdi Gülbahar,vatani görevini yapmak için Amasya da’daki birliğine teslim oldu.

4 Eylül Belediyespor’la kısa süre önce şampiyonluk sevinci yaşayan Ahmet Hamdi “ Sivas 4 Eylül Belediyespor’a şampiyonluk borcum vardı,onun ödedim şimdi Vatan borcunu ödemede” dedikten sonra Amasya’daki birliğine teslim oldu.

Öte yandan,4 Eylül Belediyespor Başkanı Ahmet Polat ve bazı futbolcu ve yöneticilerinde Ahmet Hamdi’nin Amasya’daki yemin törenine gidecekleri öğrenildi.

HABER:HÜRDOĞAN GAZETESİ

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi