7 Haziran 2010

HATAY: Yeni İskenderun Spor'da 3. Lig Çoşkusu

2009-2010 sezonu TFF 3. Ligi'ne yükselen son takım Kayseri'de düzenlenen müsabakalar sonunda belirlendi. 6 Haziran Pazar günü oynanan final maçında Kozan Belediyespor'u 2-1 yenen Yeni İskenderunspor TFF 3. Lig'e çıkan son takım oldu.

Sivas 4 Eylül Belediyespor, Sancaktepe Gençlik ve Spor, Antalya Kepez Belediyespor ve Kırklarelispor daha önce TFF 3. Lige çıkmaya hak kazanmıştı.

Kayseri'de oynanan TFF 3. Lig'e terfi maçlarında Adana Kozanspor'u 2-1 mağlup eden Yeni İskenderunsporlu oyuncular, göz yaşlarına hakim olamayarak haykırarak büyük bir sevinç yaşadı.

Kadir Has Stadı yarı açık sahada 16.00'da başlayan karşılaşmaya umutla gelen Adana Kozansporlu taraftarlar , mağlubiyetin ardından futbolculara sitem etti.

Öte yandan galip olan Yeni İskenderunspor takımı oyuncuları, sevinçlerini birbirlerine sarılarak ve ağlayarak kutladı. Oyuncular bir yandan gözyaşı dökerken diğer yandan "Yeter artık bitti" şeklinde bağırarak coşkuyla sevindiler.

Maç sonunda bazı vatandaşlar polis memurları ile tartıştı. Gerginlik büyümeden önlendi.

Kayseri’de oynanan 5. bölge 3. Lige terfi maçlarında final heyecanı en üst seviyede yaşandı.

Atatürk Dış Sahada yarı finalde başarılı olan yeni İskenderunspor ile Adana Kozan Belediyespor karşı karşıya geldiler.
30. dakikada skorda 1-0 üstünlüğü yakalayan Yeni İskenderunspor devre arasına umutlu girdi; Ancak ikinci yarı başında Adana Kozan Belediyespor attığı gol ile 1-1 beraberliği yakaladı ve sonuç için umutlandı.

Bitime 5 dakika kala skoru 2-1’e taşıyan Yeni İskenderunspor bitim düdüğüyle birlikte 3. lige çıkmanın büyük sevinç yaşadı. Final maçında Adana Kozan Belediyespor’u 2-1 yenerek adını 3.lige yazdıran Yeni İskenderunspor yönetici, taraftar ve futbolcularıyla birlikte büyük bir sevinç yaşadı. Sahada mağlup olmanın derin üzüntüsünü yaşayan Adana Kozan Belediyesporlu oyuncular ise her türlü olumsuzluğu rağmen büyük bir centilmenlik örneği sergileyerek Yeni İskenderunsporlu oyuncuları tebrik ettiler.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi