31 Mayıs 2010

TERFİ MAÇLARI: Trabzon Yomraspor'da Acı Son

Karşılaşmaya iyi başlayan Yomraspor henüz 2. dakikada Gürkan ile kaleyi yokladı. 6.dakikada ise İsmail'İn ceza sahası dışından sert şutu kale direğinin az farkla auta çıktı. Bu dakikalardan sonra Yomraspor topa daha çok hakim görünen taraf olurken Sivas temsilcisi geliştirdiği cılız ataklardan sonuç alamadı. 13.dakikada Noğman ceza sahası içinde yaşanan karambolde topa vurdu top savunmadan dışarı çıktı. Dakilalar 15 i gösterdiğinde ise İsmail'in vuruşu defanstan sekerek Ali Kemal'in önüne düştü. Ali Kemal önüne düşen topu düzgün bir vuruşla ağlara yolladı. bu golle Yomraspor 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 34.dakikasında karşılaşmanın hakemi Özgüç Türkalp, Yomraspor'dan Noğman'a kırmızı kart göstererek soyunma odasına gönderdi. Noğman'ın çıkmasıyla eksik duruma düşen Yomraspor ard arda yediği iki golle karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 geride kapattı.

Futbolcular Yıkıldı
Karşılaşmanın ikinci yarısına tutuk başlayan Yomraspor, yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Sayısız gol fırsatı yakalayan Mor-Beyazlılar kaleci Ahmet'e takıldı. Karşılaşmanın 60.dakikasında Sivas 4 Eylül takımından Yasin kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu dakikalardan sonra Yomraspor rakip kalede baskısını artırdı. Yerinde yapılan değişiklerle rakip kalede ataklarını sıklaştıran Yomraspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında ise Şenol ve Olgun ile birer gol fırsatından daha yararlanamayan Yomraspor sahadan 2-1 mağlup ayrılarak 3.Lig'e çıkma şansını kaybetti.

Karşılaşma sonrası Yomrasporlu oyuncular saha içersine yığılıp ağlarken maç sonrasında ise olaylar çıktı.

Ortalık Karıştı
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Yomrasporlu yedek oyuncular maçın orta hakemi Özgüç Türkalp’e ve yardımcılarına doğru koşmaya başladılar. Hakemin verdiği kararlarla çılgına dönen futbolcular, hırslarını hakemlerden çıkardılar. Mor-Beyazlı oyuncuları emniyet kuvvetleri bile durdurmakta güçlük çekti. Bunun ardından birkaç futbolcu ve Yardımcı Antrenör Orhan Tetik’i gözaltına almak isteyen emniyet kuvvetlerine tepki çoğalınca, onlarda bu işlemi yapmaktan vazgeçtiler. Olaylar giderek artarken, çevik kuvvetlerinin araya girmesiyle zorlukla önlenebildi. Maçın orta hakemi Özgüç Türkalp polis ordusuyla soyunma odasına gitti.


HAKEMLER: Özgüç Türkalp *, Aydın Karsavuran *, Görkem Konuk *

YOMRASPOR : Şükrü **, Başaran ***, Göktürk ***, Ömer Sağlam *(Dk.48 Ömer Kartal **), Gürkan **, Deniz **, Noğman *, Ali Kemal ***(Dk.57 Şenol **), Onur **, İsmail *(Dk.46 Ercan **), Olgun **

SİVAS 4 EYLÜL BELEDİYESPOR : Ahmet ***, Serdar ***, Alp ***, Turan ***, Serdal ***, Cüneyt ***, Ali **(Dk.75 Sinan **), Rüştü ***(Dk.90 Ferhat ?), Ahmet ***, Yasin * Veysel *** (Dk79 Sima **)

GOLLER: Dk.15 ALi Kemal (YOmraspor) Dk.35 Veysel, Dk.41 Serdar (Sivas 4 Eylül Bel.)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.34 Noğman (Yomraspor) Dk.60 Yasin (Sivas 4 Eylül Bel)

haber: trabzon günebakış  gazetesi

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

sayın amatör futbol kulübü ve profesyonlel futbol kulübü başkanlarım ellerinizden öperim benim bir kardeşim var 10 yıldır amatör olarak kalecilik meslegini yapıyor 84 dogumlu askerlik yaptı boyu 1.90 malum bazı futbol kulüplerinde parasal sıkıntılar var trasfer parası almadan amatör yada profesyonel futbol takımıyla sadece aylıga imza atar bu kötü kaleci oldugu anlamına gelmesin ama malesef iyi kaleci ve futbolcu olmak bazen işe yaramıyor bu benim şahsi fikrim bir allahın kuluda koskoca türkiyede gel olum sana sahip çıkalım elinden tutalım demedi ben buna çok üzülüyorum yerini bulamayan gariban kalecilerden bu futbolcu seçmelerinin ben dümen oldugunu anladım bazı futbol takımının seçmelerinde hocalar takıma kendi elemanlarını alıyorlar ve bu tür seçmelerde kalp kırmadan kalecilerden futbolculardan tel adres alıyorlar iyilikle kaleciyi futbolcuyu sepetliyorlar bize gariban kalecilerin ve gariban futbolcuların her zaman yanında olan bir kulup başkanı bu kaleciye sahip çıkmalı taktiri ilahi sizlerin ben ahmet kalecinin abisiyim 05467881434

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi