25 Mayıs 2010

SİVAS:4 Eylül Belediye Spor Yolun 3. Lig Olsun

TFF 3. Lige Yükselme 1. Kademe maçlarında fırtına gibi eserek, final grubunda oynamaya hak kazanan 4 Eylül Belediyespor bugün Ankara’ya gidiyor.

Rize grubunda son derece başarılı maçlar çıkararak oynadığı 3 maçı da kazanan 4 Eylül Belediyespor, Cuma günü Ankara’da başlayacak olan 2. kademe maçları için bu sabah önce Aksu’da kahvaltı yapacak, sonrada Belediye’nin önüne giderek, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve yardımcılarıyla görüştükten sonra hareket edecek.

Kulüp Başkanı Ahmet Polat, 3. Lige çıkmak için önlerinde iki maçın kaldığını ve takımının bunu başaracak güçte olduğunu söyledi. Sorumluluklarını çok iyi bildiklerini de ifade eden Polat “Sivaslı’nın bizlerden ne beklediğini, hem biz, hem de futbolcularımız gayet iyi biliyor. İnşallah bu beklentileri boşa çıkarmadan Ankara’dan 3. Lige çıkmış bir takım olarak döneriz. Bize her türlü desteği veren Sayın Başkanımız Doğan Ürgüp’e de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

28-30 Mayıs tarihlerinde Ankara-Yenimahalle sahasında oynanacak olan final maçlarında Sivas 4 Eylül Belediyespor’un yanı sıra, Trabzon Yomraspor ve Çukurçayır ile Fatsa takımları yer alacak

HABER: HÜRDOĞAN GAZETESİ

2 Yorum:

eeee dedi ki...

burdan selattin hocamıza selamlar

emre dedi ki...

şampiyon belediye

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi