27 Mayıs 2010

TERFİ MAÇLARI: Sivas 4 Eylül Belediyespor 'un Rakibi Trabzon Çukurçayır Beldespor

TFF 3. Lige yükselme 2. Kademe maçları için Ankara’ya giden 4 Eylül Belediyespor ilk maçını Trabzon Çukurçayır Beldespor’la oynayacak.

3. Lige yükselmeyi kafasına koyan Belediyespor’un 2. Kademe’de karşılaşacağı ilk rakibi dün belli oldu. Oynayacağı 2 maçı kazanması halinde 3. Lige yükselecek olan Belediye yarın Trabzon temsilcisi Çukurçayır Beldespor’la karşı karşıya gelecek. Ankara Yenimahalle Hasan Doğan Tesisleri’nde yapılacak olan karşılaşma saat 17.00’de başlayacak.

Trabzon Amatör Süper Ligi’ni üçüncü olarak bitiren Çukurçayır Beldespor, Çorum’da yapılan 1. Kademe müsabakalarında Karabük Esentepe Ormanspor’u 7-0, Zonguldakspor’u 1-0  ve Grup finalinde ise Bartınspor’u 1-0 yenmişti.

Öte yandan Ankara’da oynanacak diğer maçta ise Trabzon Yomraspor ile Ordu Fatsaspor karşılaşacak. Bu mücadele ise saat 14.30’da başlayacak.

Yarın oynanacak maçların galipleri ise Pazar günü saat 15.00’te final maçında karşı karşıya gelecek.

Yazıcıoğlu için dua edecekler
4 Eylül Belediyespor futbol takımı Cuma günü oynayacakları ilk maça,BBP’nin merhum Lideri,Sivas sevdalısı Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret edip dua okumadan çıkmayacak.

Futbolcuların Taceddin Dergahında bulunan BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret etmek için teknik heyete talepte bulunduklarıda belirtildi.
Futbolcuların bugün hangi saatte Taceddin Dergahına gidecekleri belirtilmedi.

HABER: SİVAS HÜRDOĞAN GAZETESİ

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi