15 Nisan 2010

KÜTAHYA: A.S.K.F ‘ den Bir Organizasyon Daha

A.S.K.F Basın sözcüsü Hasan Ali ÇERTİK yaptığı açıklamada;

Her yıl düzenli olarak  Kütahya ASKF tarafından düzenlenen ve bu yıl 8.in cisi yapılan
Yarışmaya katılan minik yarışmacılara  her kategori için  ayrı ayrı  birinciye 100 .00 TL – İkinciye 75.00 TL -  Üçüncüye 50.00 TL Dördüncüye 25. 00 TL para ödülü ve çeşitli hediyeler olan  1998  –  1999  –  2000  -  2001   doğumlu  890  minik Erkek ve Bayan  yarışmacının  katılımı ile gercekleşen penaltı yarışması 10 Nisan 2010 Cumartesi günü saat 10:00’ da M.Asım ALKIŞ sahasında   yapıldı.

Minik Sporcularımıza küçük yaşta sporu sevdirmek, Kendilerine olan güvenlerini kazandırmak gelecekte sağlıklı bir nesil yetiştirmek için düzenlediğimiz organizasyona 890 tane sporcu iştirak etmiş olup, amacına ulaşmış olması A.S.K.F Başkanımız Murat CENGİZ  ve Yönetim Kurulumuzu memnun etmiştir.

Gençlik ve Spor İl Müdürü  Sadık ÖLÇEN , Gençlik ve Spor Müdürlüğü  Şube Müdürleri,  Kütahya ASKF  Başkanı Murat CENGİZ ve Yönetim Kurulu ,  Saha Komiserleri Derneği Başkanı Erol KARATEKE  ve Yönetim  Kurulu Kütahya İl Hakem Kurulu Başkanı Lokman TOP   da   Yarışmaları izlediler

Bilhassa yarışmada emeği gecen A.S.K.F Genel Başkanı Murat CENGİZ ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Erol KARATEKE ve Yönetim Kurulu üyelerine yarışmalarda hakemlik yapan  hakemlerimize teşekkür ederiz.

Zevkli ve heyecanlı gecen  Yarışmada  890 minik yarışmacının yanısıra katılan yarışmacıların aileleride çocukları kadar heyecanlıydılar yarışmalardan sonra kütahya ASKF nin organisazyona gelen yarışmacılar ve ailelerine pilav ayran ikramında bulundu.

Hasan Ali ÇERTİK      .  
A.S.K.F. Basın Sözcüsü

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi