25 Nisan 2010

İZMİR: Yeni Örnekköy Spor'dan Oyuncularına İstanbul Gezisi

Yeni Örnekköyspor U-13 Takımı, oyuncularına moral kazandırmak, belki de hiç İstanbul'u görmeyen bir çok oyuncuyu Yeni Örnekköy Spor Kulübü vasıtasıyla hayatlarında güzel bir hatıra bırakmak amacı ile yönetim olarak İstanbul gezisi düzenlediler.

Bu medeniyetlerin beşiği güzel şehrimizin görülmesi ve gezilmesi gereken bir çok yerini gezen oyuncular, ayrıca bu gezide İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşa Okspor İle hazırlık maçları da yaptılar.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0, Kasımpaşa Okspor'u da 4-0 lık skorlar ile mağlup eden U-13 takım oyuncuları, İstanbul gezisi için hocalarına en güzel teşekkürü ettiler.

Yeni Örnekköy Spor'un genç oyuncuları, kendilerine değer veren, amatör futbola gönül veren böyle bir yönetim kadrosuna sahip oldukları için, belki de tüm iller de en şanslı takım olduklarının farkında olmalılar.


Amatorfutbolum olarak bu amatör futbola gönül veren ve bu geziyi düzenleyen  Yeni Örnekköyspor Alt Yapı Antrenörü  Savaş BATIR'a,  Kulüp Müdürü Nafiz BOZKURT'a ve Genel Menejer Gökmen YENİÇERİ'ye hem kendi adımızıa hem de tüm amatör futbol ailesi adına teşekkür ederiz.









0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi