23 Nisan 2010

ADANA: Güney Yıldızı Stadı’ndan Yeni Cevherler Geliyor

Cafer Recai Gizer İlköğretim Okulu’nun Adana amatör spor kulüplerinden Güney Yıldızı’nın kendisine ait stadında organize ettiği futbol turnuvasında heyecan dindi. Tertip Komite Başkanlığını Güney Yıldızı Kulüp Başkanı Hakan Bülent Yardımcı’nın üstlendiği anlamlı turnuvada tecrübeli Antrenör Nevzat Karabulut’un planlı, programlı ve sistemli çalışmasıyla yeni cevherlerin geldiği görüldü.
YARDIMCI MEMNUN
16 sınıfın katıldığı futbol turnuvasında ilk günden son güne kadar büyük bir heyecan yaşandı. Öğrencilerin ortaya koyduğu mücadele beğeni topladı. Kızlarda 5 B ile 8 A ve erkeklerde de 5 B ve 7 A şampiyonluğa koştular. Kupalarını ve hediyelerini alan öğrenci futbolcuların sevinçleri görülmeye değerdi. Kulüp Başkanı Hakan Bülent Yardımcı, minik öğrencilerin ortaya koyduğu mücadeleden memnun kaldıklarını ve bu gibi etkinliklere her zaman tesislerinin açık olduğunu söyledi.
DAHA GENİŞ KAPSAMLI
Tecrübeli isim Nevzat Karabulut da, okul yönetimi ve beden eğitimi öğretmeni Cennet Başlama’nın büyük gayretleriyle turnuvalarını noktaladıklarını söyledi. Turnuvalarında emeği geçen kulüp başkanı Hakan Bülent Yardımcı ve sponsorlarına teşekkür eden Nevzat Karabulut, “Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ve başarılı olduğumuz turnuvayı gelecek sezon daha geniş kapsamlı yapmayı hedefliyoruz. Şimdiden bunun altyapısını oluşturduk” şeklinde konuştu.
YAYGINLAŞSIN İSTEDİLER
İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez’in açılış maçına geldiğin turnuvada büyük bir coşku yaşanmıştı. Güney Yıldızı Kulüp Başkanı Hakan Bülent Yardımcı ve tecrübeli Antrenör Nevzat Karabulut’un muhteşem bir ev sahipliği yaptığı turnuvada minik öğrencilerin mücadelesi alkışlandı. İl Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat ve İl Emniyet Müdürü Kesmez, turnuvada emeği geçenlere teşekkür ederek, bu gibi turnuvaların yaygınlaşmasını istediler.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi