2 Nisan 2010

ADANA: Amatör Süper Lig’de Pazar Günü Heyecanı


Amatör Süper Lig’de heyecan dorukta. 04 Nisan 2010 Pazar günü Kayhan Kaynak Kardeşler, Muharrem Gülergin, Hadırlı, Güney Yıldızı, Buruk ve Ceyhan statlarında zorlu ve çekişmeli karşılaşmalar yer alıyor.

Amatör Süper Lig’de son iki haftaya girilirken, 50’şer puanlı Kozan Belediyespor ve Gençlerbirliği ekipleri hedefi 12’den vurdu. 3, 4, 5 ve altıncılık için soluk soluğa bir yarış var. 41 puanlı Ceyhanspor üçüncü, 35 puanlı Çukurova Üniversitesi’yle birlikte 33’er puanlı Hadırlıgücü Maliyespor ekipleri de beşincilik ve altıncılığı paylaşıyorlar.

Lider Kozan Belediyespor, zorlu Ceyhan deplasmanına iddialı hazırlanıyor. Turuncu-Yeşilli ekip, Adnan Çağlar’ın komutasında yapmış olduğu antrenmanlarda bu zorlu karşılaşmaya galibiyet düşüncesiyle hazırlanıyor. Ceyhanspor da tecrübeli isim Cengiz Hoşfikirer’in gözetiminde lider Kozan Belediyespor karşısında puan veya puanlar arayacak.

Ligde dördüncü sırada bulunan Çukurova Üniversitesi, son haftaların başarılı ekibi ve yakın takipçisi Hadırlıgücü’yle deplasmanda karşılaşacak. Genç Antrenör Nuri Yıldız önderliğinde bu maçta hazırlanan Yeşil-Beyazlı ekip, öncelikle beraberlik istiyor. Tecrübeli Antrenör Burhan Sürer önderliğindeki Hadırlıgücü de saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendirerek Çukurova Üniversitesi’ni eli boş göndermek istiyor.

Oluşturduğu güçlü kadrosuna rağmen, bir türlü istediği puanları toplamayan Maliyespor da kulüpleriyle özleşen Selman Erdoğan’ın önderliğinde yapılan antrenmanlarda Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Buruk Belediyespor karşılaşmasında üç puan hedefliyor. Buruk Belediyespor da, ilk sezonunda elde ettiği başarısını güçlü rakibi Maliyespor önünde de sürdürmek istiyor.

Ligde kalmak adına var güçlerini ortaya koyan Anadolu 19 Mayısspor ve Yüreğirspor ekiplerini zorlu karşılaşmalar bekliyor. Anadolu ekibi, geride bıraktığımız haftada Ceyhanspor’u devirerek büyük bir sükse yapan Kuzey Adanaspor’la karşılaşacak. Yüreğirspor da bir hafta önce Maliyespor’u 2-1 yenerek hedefine ulaşan Gençlerbirliği önüne puan veya puanlar için çıkacak. Bu arada, Seyhan Belediyespor’la Denizlispor da kozlarını Güney Yıldızı Stadı’nda ortaya koyacak.

04 NİSAN 2010 PAZAR
K. K. KARDEŞLER STADI
Yüreğirspor-Gençlerbirliği: 15.00

M.GÜLERGİN STADI
Anadolu 19 Mayısspor-Kuzey Adana: 15.00

HADIRLI STADI
Hadırlıgücü-Çukurova Üniversitesi: 15.00

GÜNEY YILDIZI STADI
Denizlispor-Seyhan Belediyespor: 15.00

BURUK STADI
Buruk Belediye-Maliyespor: 15.00

CEYHAN STADI
Ceyhanspor-Kozan Belediyespor: 15.00

Haber: Hamza GÜNGÖR

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi