22 Mart 2010

ELAZIĞ: 2. Amatör Kümede 2. Hafta

İlimiz İkinci amatör küme müsabakalarına devam edilirken  zevkli ve çekişmeli maçlar izledik. İkinci amatör küme geçtiğimiz yıllara göre genç futbolcuların takımlarda yer almaları ilimiz amatör futbolu için çok olumlu bir gelişme, hem de oynanan futbolda çekişmenin ön plana çıktığı bir mücadele örneği sergilendi. 1. amatör kümeye 3 takımın çıkacağı ikinci amatör kümede birinciler direkt çıkarken ikinci olan takımlar kendi aralarında maç yaparak 1. amatör kümeye çıkacaktır.
İkinci amatör küme müsabakalarının ikinci haftası oynanırken A gurubunda Baskil Şafak Spor, B gurubunda Hicret Gençlik spor liderliğe oturdular. 
Geçtiğimiz hafta sahte futbolcu oynatıldı diye İl Disiplin Kuruluna baş vuran Kuzova Halköyü Spor Yurtbaşı Bld. Spor'la oynadığı maçın kararı sunulan deliller doğrultusunda Futbol İl Tertip komitesinde verilecektir.
Bu hafta sonu da Şekerspor Baskil Şafak spor maçında maçın 80. dakikasın'da hakemin iki kırmızı kartından sonra saha karışınca maç hakem tarafından tatil edilmiştir. 1 no'lu yardımcı hakemin Şekerspor Teknik sorumlusuna karşı takındığı tavır ve konuşma şekli bir hakeme yakışmayacak seviyedeydi. Hakem kardeşlerimizin teknik sorumlulara ve futbolculara karşı takındığı tavırlar ne kadar yapıcı olursa maçlarında selameti açısından daha olumlu olacağı kanaatindeyim.
    
U-19 Liginde DSİ Spor geçtiğimiz hafta sonu uğradığı haksızlıktan dolayı sahadan çekilmiş, bu hafta da hakem camiasını pretosto amacıyla maça çıkmamıştır. Talimatlar gereği ligden ihraç edilecektir. Oynanan tek maçta TiryakiGençlik Spor rakibi Telekomspor'u 2-1 yenerek maçların bitimine iki hafta kala  U-19 liginde şampiyonluğu garantilemiş oldu. Tiryaki Gençlik Spor'u başarılarından dolayı kutluyorum.
    
Telekomspor Bingöl gurubunda katılmış olduğu U-14 yaş gurubu müsabakalarında elenerek ilimize döndü. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletirken, bu gurupların amacına uygun sporcuların getirilmediğini bir kez daha  şahit olduk.

Sami TÜRKMEN

Elazığ Amatöründe Haftanın Toplu Sonuçları
2. Amatör Küme   2. Hafta
Çatalçeşmespor           0  Hiçret Gençlik Spor  3
Aksaray Gençlikspor  1  Olgunlarspor            3
Şekerspor                      1 Baskil Şafakspor       1 80  Dak. Maç Tatil Edildi.

Harput Sağlık Spor      0  Yurtbaşı Bld. Spor     2
Kuzova Halköyüspor   0  Kırklar Gençlikspor 1
Doğukentspor               0  Karakoçanspor         9
Hankendi Bld.Spor        1  Kovancılar Esnafs.   4
Madenspor                     1  Alacakaya Bld.Spor  0
  


















U _ 19  Ligi
Dsi Spor                         0           Köy Hiz Spor       3
Hükmen Dsi Spor Sahaya Çıkmadı
Tiryaki Gençlik Spor   2          Telekom Spor      1


5 Yorum:

Kulüp yöneticisi dedi ki...

ASKF yönetiçileri yorum yazarken dürüst olun bu rda İl Temsilcisini savunan biz kulüp yönetiçileriyiz doğru adaletli dürüst çalıştığı için yanındayız Tüzükte kimse oy kullanmasın diye bir sürü sahtecilik yapılmış secme secilme hakkı olan herkes oy kullanabilir bu hakkı insanların elinden alanlar bir daha dürüstlükten ALLAH korkusundan bahsetmesin GSİL müdürlüğü gibi saygın bir devlet kuruluşunuda ASKFyönetiçisi karalama ayıptır ayıp.OYLARIMIZ tabiki bizimdir dürüst adaletli ayrım yapmayan adayların yanında yer alacağız sizin değil istifa edecek birileri varsa Oda şu anki ASKF yönetimidir.

Adsız dedi ki...

SAMİ HOCAM 2. AMATÖR KÜMEDE NİYE KARMA YAPMIYORSUN 2. AMATÖRÜDE GENE SONUÇLARINI PUAN CETVELİNİ YAPMIŞSIN AMA KARMADA BEKLİYORUZ.

Karakoçanspor dedi ki...

Karakoçanspora gümbür gümbür geliyor.Bu sene tek slogan.Hep destek tam destek..

Adsız dedi ki...

paylaşımlar için teşekkürlerr KOVANCILAR ESNAF SPORR

Adsız dedi ki...

maden birinci olaca k diğer takımlar adına üzgünüm serdar sinanoğlu

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi