10 Mart 2010

ADANA: Maliyespor’da Hadırlı Mesaisi

Amatör Süper Lig’de geride bıraktığımız haftada lider Kozan Belediyespor’a 3-1 gibi farklı skorla camiasını üzen Maliyespor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Hadırlıgücü karşılaşmasına iddialı hazırlanıyor. Bu yıl oluşturduğu güçlü kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Mavi-Beyazlı ekip, şartlar ne olursa olsun Hadırlıgücü engelini kayıpsız geçmek istiyor.

Geride bıraktıkları haftada Kozan Belediyespor önünde iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını ve bunun neticesinde mağlup olduklarını belirten Maliyespor Antrenörü Selman Erdoğan, “Bu maçı çok çabuk unutmalıyız. Çünkü ligde birbirinden zorlu ve çekişmeli karşılaşmalar bizleri bekliyor. En önemli maç en yakın maçtır. Öncelikle Hadırlıgücü maçına motive olmaktayız” dedi.
 
Yüreğir Zor Virajda
Amatör Süper Lig’de geride bıraktığımız haftada Denizlispor’u 3-2 yenerek ligde kötü gidişine son veren Yüreğirspor, hafta sonunda ligin güçlü ekiplerinden Ceyhanspor’la karşılaşacak. Denizlispor önünde ortaya konulan futbol ve alınan galibiyetin kendilerini son derece mutlu ettiğine dikkat çeken Antrenör Fehim Köroğlu, “Bu başarılı futbolumuzu Ceyhanspor önünde de devam ettirmek arzusundayız. Futbolcu kardeşlerime güvenim tam. Şartlar ne olursa olsun Ceyhan’dan puan veya puanlar almak istiyoruz” dedi.

Haber: Hamza GÜNGÖR

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi