1 Şubat 2010

ELAZIĞ: Play-Off Mücadelesinde 4. Haftada Takımlar Kardeş Kardeş

Elazığ 1.Amatör Küme Play-Off grubunun 4. hafta müsabakalarına oynanan maçlarla devam edildi.
Gece yağan kar sebebiyle saha temizleme çalışmaları nedeniyle müsabaka 35 dakika gecikmeli olarak başladı.

Günün ilk maçında Elazığ Bld. Spor'la  Hicret Gücü spor  karşılaştı. Maça Elazığ Bld. Spor iyi başlamasına rağmen defansta yapmış olduğu hatayı değerlendiren Hicret Gücü Spor 17. dakikada cihanın sert şutu Kaleci Serdar'dan döndü, dönen topu iyi takip eden Serkan topu ağlara yolladı. 1-0 öne geçen Hicret Gücü Spor Elazığ Bld. Spor ataklarını karşılarken maçın 38. dakikasında bir kontratak pozisyonunda Serkan ile ikinci golü buldu. İlk yarıyı da 2-0 önde bitirdi. 2. yarıya Elazığ Spor oyuna Fırat'ı alarak başladı. 52. dakikada Oktay'ın şutu direkten döndü. 59. dakikada Nurettin'in sol kanattan attığı ortaya kafa vuran Fırat, skoru 2-1 yaptı. 90+3'de B. Celal'in attığı şut direkten döndü. 90+4'de Samet'in duran toptan yapmış olduğu ortaya arka direkte kafayı vuran Fırat kendisinin ve takımının ikinci gölünü attı. Maç da 2-2 berabere bitti. Elazığ Bld. Spor hiç beklemediği bu sonuçla iki puan kaybetmiş oldu.

Hicret Gücü Spor da sürpriz yaparak kısıtlı kadrosuyla "Bende bu ligde varım" dedi.

Günün ikinci maçında Kovancılar Spor ile Fırat Ünv. Spor karşılaştı. 5. dakikada Kovancılar Spor atağında Ersen'in ayaklarına yatarak düşmesine sebep olan kaleci Mehmet penaltıya sebebiyet verdi. Penaltı atışını M. Yıldırım dışarı atınca Kovancılar Spor golden oldu. 40. dakikada Kovancılar Spor atağında Kaleci Mehmet'i geçen  Murat'ın vuruşunda kale çizgisinden Ufuk çıkardı. 42. dakikada duran topu ceza sahasına ortalayan Ahmet GERÇEK oldu, bu topu iyi takip eden Alpaslan aşırtma kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda Fırat Ünv. si'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
55. dakika'da Kovancılar Spor'un atağında orta sahadan atılan ara topu Mürsel iyi değerlendirdi, düzgün bir vuruşla attığı golle takımını 1-1 durumuna getirdi. Fırat Ünv. Sporcularının ofsayt itirazları sonucu değiştirmedi. Maçın 68. dakikasında top taça çıkmışken Kovancılar Spor kalecisi Fırat kalesini terk etti ve tribünün önüne gelerek seyircilerle konuşması esnasında maçın hakeminin oyunu başlatmaması entrasan bir görüntüye ve karara sebep oldu. 78. dakikada ikili mücadele esnasında Fırat Ünv. Spor'lu Gökhan'ı çok ağır bir kararla
direk kırmızı kartla oyundan ihraç etmesi o ağır sahada yanlıştı. Bu dakikadan sonra Fırat Ünv.Spor 10 kişi kalırken 90. dakikada Onur'un şutu direkten döndü. Baştan sona her iki takım için de çekişmeli geçen maçta Fırat Ünv. Spor Hakem hatalarına rağmen ilk puanını alırken
Kovancılar Spor da şampiyonluk yolunda 2 puan kaybetmiş oldu.

Günün son maçında şampiyonluk adayı Yol Spor'la Öz Uğur Spor karşılaştı. 17. dakikada gelişen Yol Spor atağında sol taraftan Yunus'un attığı ortaya Mustafa'nın vuruşunda topu kale çizgisi üzerinden Hüseyin çıkardı. Maçın büyük bölümünün orta saha mücadelesi olarak geçmesinden dolayı gol pozisyonu azdı. İlk yarı 0-0 berabere bitti.
50. dakikada Öz Uğur Spor'un attığı golü pasif ofsayt durumundaki futbolcuya bayrak kaldıran yardımcı hakem Muhammed ÖZTÜRK, Öz Uğur Spor'u bir golden etti. 55. dakikada gelişen Öz Uğur Spor atağında Birol'un şutu yan direkten döndü. 80. dakikada Öz Uğur Spor'dan Sinan ikinci sarı karttan oyundan ihraç edildi. Kalan sürede her iki takım da skoru değiştirecek pozisyon üretemezken, maç da 0-0 berabere bitti. Yol Spor'da oynanan futbol ve gol pozisyonu üretmedeki sıkıntı sürerken teknik heyetin bu sorunu ilerideki haftalarda çözecekleri dileğiyle.

Böylece bu hafta oynanan Play-Off maçlarında galip gelen takım olmayınca heyecan önümüzdeki haftalara taşınmış oldu.



1. Amatör Play-Off Toplu Sonuçları
Elazığ Bld. Spor - Hicret Gücü spor 2-2
Kovancılar spor - Fırat Ünv. Spor 1-1
Öz uğur spor - Yol spor                 0-0














Haftanın Takım                :Fırat Ünv. Spor
Haftanın Futbolcusu     :Serkan   (Hicret Gücü Spor)
Haftanın Kare Ası         :Tolga (Yolspor)
                                      Fırat (Elz.Bld.Spor)
                                      Ufuk  ( Fırat Ünv. Spor )
                                      Murat ( Kovancılar Spor )
Haftanın Teknik Sorumlusu: Cihan Erdim ( Fırat Ünv. Spor)
Gol Krallığı                       :Ersen (Kovancılarspor)   4 Gol
                                       Zafer ( Özuğurspor)   2 Gol
                                       Oktay (Elz.Bld.Spor) 2 Gol
                                       Fırat   (Elazığ Bld. Spor)
Haftanın Hakemi         :Serkan Yaşar Duman (Öz Ugur Spor-Yolspor)












U - 14  Ligi 
Dsi Spor      1 Elazığ Spor 0
Yol Spor 1 Elazığ Bld. Spor 1
Tiryaki Gençlik Spor 11 Doğu Kent Spor 0
Telekom Spor 8 Aksaray Gençlik Spor 3

SAMİ TÜRKMEN-MUSTAFA DOĞAN

45 Yorum:

Adsız dedi ki...

Burdan Duyrulur Fırat ünv. Spor Satılıktır.......

Adsız dedi ki...

fırat üniversitesi onuruyla mücadele etmiştir,saha içinde mehmet yıldırımın şampiyonmu olacaksınız laflarına saha dışında cihan hocaya yapılan şampiyonmu olacaksınız tacizlerine ve en önemlisi art niyetli orta hakem adem ve yan hakem servete rağmen çıkıp oynamışız.biz maç satmayız...sakatlık tedavisi gören sedyedeki arkadaşımıza sedyede iken atılan kartopları ve edilen küfürleri kamuoyunun takdirine bırakıyorum,sami hocam bunların hiçbirini yazmamışsın.

Adsız dedi ki...

alla alla bende ordaydım sendeye yatan admınıza tezaurat ediyoruz .. GECMİŞ OLSUN SANA diye. Adam bize diyorki adam olur kimmiş bize adamlıgı ögretecek adam ..?

Adsız dedi ki...

kovancılarlı yan hakem servete selamlar.

Adsız dedi ki...

elaziğli ve futbolcularla akşam okey oynayan sabah da maca cıkan hakemlere selamlarrrrrr

Adsız dedi ki...

kovancılar iyi takım,iyi takım sayısı bu yıl çok şampiyon son hafta belli olur.denk takımlar çok diye beraberlikte çok oluyor,en güzelide ciddi sakatlıklar bu yıl yaşanmıyor,

Adsız dedi ki...

eğitim ,eğitim ,eğitim...

Adsız dedi ki...

okuyun gençler futbol size ne veriyor.

Adsız dedi ki...

slm öncelikle sami hocam fıratın taç sırasında seyirciye gidip uyarılarda bulunması ve enteresan olanda hakemin maçı başlatmaması diyorsun.ben takımın bir sporcusu olarak buna açıklık getireyim.fırat hakemden izin alarak seyirciye uyarılarda bulundu ve bu durumda hakeminde maçı başlatmaması çok normal.herşey dışardan izlendiği gibi değil.zaten burda yapılan yorumlar eleştirilerde hep bilinçsiz yapılmış şeyler olarak görünüyor.oyundan atılan üniversitenin stoperinin sarı kart görmesi çok saçma olurdu bariz gol şansı olan erseni düpe düz indirdi yere..
bir diğer sözümde ünivlilere.keşke servet o gol pozisyonunda ofsayt kaldırsaydıda diğer haksız bayraklara kovancılarspor maruz kalmasaydı..dikkat ettiyseniz o hatalı dediğiniz bayraktan sonra servet tam 4.5 tane hatalı bayrak kaldırdı .bunun tek nedeni de ünivli topçuların gol olan pozisyonda serveti etki altına aldıklarından kaynaklanıyor..
tek kale oynayan bi kovancılar istediği sonucu alamadı bunada nasip derim ama lig bitmedi belkide bizim için hayırlısı böyleymiş..

üniv içinde onuruyla mücadele etti diyenlerede tek sözüm onurunuz hicrete yol a takılırken nerdeydi?

Sami Hoca dedi ki...

Fırat Kardeşimizin hakemin izniyle gittiğini maç içinde olduğu için duyamadık hak verirseniz öyleyse doğrudur.
Yardımcı hakem içinde yazdıklarınız doğrudur hatalı bayraklar oldu.her iki takım içinde
böyle seviyeli yorumlar için teşekkür ederim
Tüm takımlar benim için aynı seviyedelerdir bunu herkesin bilmesini isterim.SAYGILARIMLA

Adsız dedi ki...

hicretspor un başkanı maç sırasında kovancılar seyircisine dönüp her şey sizin için diyorsa,başka yoruma gerek yok,bu hafta bunun ispatınıda göreceğiz...

Adsız dedi ki...

ersen göhana sarılıp kasıtlı kendini yere attı,tek kale oynadık dediğiniz maçta niye habire şampiyonluğamı oynuyorsunuz deyip sakat futbolcumuza bile sedyede yatarken kartopu atıp küfür ettiniz.böylemi şampiyon olmak istisiz.servet in verdiği karar maçın sonucunu etkilemiştir.orta hakemin vermediği faül gidip panaltı oldu,vermediği faul gidip gol pozisyonu oldu,maçın tehlikede olduğunu anladınız kenarda tel örgülerden iyi oynayan topçularımıza habire küfür ettiniz.bumudur futbol

Adsız dedi ki...

her şeyin hayırlısı...kovancılarlı arkadaş güzel söylemiş

Adsız dedi ki...

biz hicretede yola da iyi oynadık hatta son dakikada gol yedik,ama futbol oynadığımız için hiçbiri bize hakaret etmedi.kavga için bahane aramadılar.

Adsız dedi ki...

elazığda gözlemciler yazmadığı sürece, küfürler edenin yanına kar kalacaktır.

Adsız dedi ki...

ELAZIĞDA HAKEM YOK KALİFİYE HAKEM YOK BUNLAR KÜFÜRÜ HAK EDİYORLAR

Adsız dedi ki...

HİCRET SPORUN HAKKINI YİYORLAR HER HAFTA HAKEM HATALARI SAMİ HOCAM BUNLARI DİLE GETİR SAMİ HOCAM BU HAKEMLERLE ELAZIĞDAKİ KÜFÜRÜN ÖNÜNE NASIL GEÇECEKSİNİZ YAN HAKEMLER ÇOK KÖTÜ

Adsız dedi ki...

adsız kişi bilip bilmedn konuşma tamam mı? eger sedyede yatan kişi bize dönüp adam olun sahada kı oyun dönüp bize ana bacı küfür ediyorsa biz o dili keseriz .ok . biz adama diyoruz gecmiş olsun adam bana dönüp diyorki adam olun lan .. bu ayıp degil mi .?

Adsız dedi ki...

özuğurspor bu sene kesin şampiyon olacak playy off da herkesi yenecez 1. biziz başkanım selamlar burdan

Adsız dedi ki...

bence haftanın hakemi hakketten maçın hakkını verdi ama yan hakem var bir tane o çok kötü kel olan sami hocam duyrulur sana onla bi ilgilen

Adsız dedi ki...

ÖZ UĞUR SPOR TARAFTARI OLARAK BU HAFTA YOLSPOR MAÇINDA GOLÜMÜZ VERİLMEDİ O GOLLE BELKİ ŞAMPYON OLACAKTIK BUNUN HESABINI KİM VERECEK__??? HAKEM ATAYAN YÖNETİCİLER VE GÖZLEMCİLERE SESLENİYORUM ADAM GİBİ 3 TANE HAKEM YOKMU 350 BİNLİK ELAZIĞDA ALT ÜSTÜ 3 TANE MAÇ YÖNETİLECEK DİKKAT EDERSENİZ HER HAFTA OYNANAN 3 MAÇTADA HAKEM HATALARI KONUŞULUYOR ÖNEM GÖSTERİLMESİ GEREKLİ HAKEDEN ŞAMPİYON OLSUN BİZİM KAZANINP KAZANMAMIZDA ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN ELAZIĞIMIZIN KAZANMASI ..._???

Adsız dedi ki...

sami hocam teşekkürler,''50. dakikada Öz Uğur Spor'un attığı golü pasif ofsayt durumundaki futbolcuya bayrak kaldıran yardımcı hakem Muhammed ÖZTÜRK, Öz Uğur Spor'u bir golden etti''güzel yazmışsınız peki kim bu hataların sorumluları kim ve nerdeler.
Nasıl sporun güzelliklerini yaşayacağız bunlara nasıl önlemler alınacak inşallah yazdıklarınızı ve bu yorumları bu işin sorumlularıda okur...

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

elazığdaki hakemlerin ortası yanı hiç farketmiyo bunların hepsinin bi elden geçmesi lazım yetersizler her hafta hakem hataları yüzünden zayıf takımların canı yanıyo onuruyla gururuyla mücadele eden takımlar bu elazığ play offu belediye spor ve yolspor üzerine kurulmamış 6 takımsa 6 takımada eşit davranılmalı yoksa kötü olur

Adsız dedi ki...

sami hocam bu hakemler için yapılacak bişe yokmu yani bunlar kendilerini hesaba çekiyorlarmı hiç

Adsız dedi ki...

sami hoca diğer maçlardaki pozisyonlara olabilir,yolsporun aleyhine olunca net gol demişsin ,sen yazılarının satır aralarında yolspora olan kin ve nefretini zaten belli ediyorsun ,bu yorumunlada yolsporun düşmanı olduğunu bir kez daha ispatlamışsın,harbi ol açıkça söyle hasetliğini...lafı dolandırma

Adsız dedi ki...

YALAN SÖYLEME SEDYEDEKİ ÇOCUK SİZİN KORKUNUZDAN AĞZINIMI AÇABİLİR,ORDA ADAM DÖVMEK İÇİN BAHANE ARAYAN BİR TOPLULUK VARKEN...SAHA İÇİNDEKİ FUTBOLCUMUZA BİLE TEL ÖRGÜLERDEN AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETTİNİZ.SİZİNKİ KURT, KUZU HİKAYESİ...BEYEFENDİ KOVANCILAR TARAFTARINI AYRI TUTUYORUM.SÖZÜK KÜFREDENLERE

Adsız dedi ki...

burdan belediyespor düşmanlığını körüklemeyin bir sürü maç kaybettik bişeymi dedik efendice futbolumuzu oynadık.

Adsız dedi ki...

hicret sporun futbolcuları kasap gibiler.tekmeler havada uçuyor.

Adsız dedi ki...

bütün takımlarımız değerlidir.yarın gruba kim giderse gitsin onu destekleyeceğiz.o yüzden birbirinizi incitmeyin,kırmayın...

Sami Hoca dedi ki...

ADSIZ TERBİYESİZ HER KİMSEN BUNU BİR KAÇ KEZ DAHA YAZDIN KEŞKE DELİKANLICA O STADDA GELİP BENİMLE NİYE SANA GÖRE YOL SPOR DÜŞMANLIĞIMI SORSANYA DOĞRU GÖRDÜĞÜMÜZ POZİSYONU YAZDIĞIMIZ ZAMAN DÜŞMAN SİZİ HAFTANIN TAKIMI SECTİĞİMİZ ZAMAN İYİ OLDUĞUNUZ ZAMAN MET ETTİĞİMİZ ZAMAN DOST BİRDAHA SÖYLÜYORUM TERBİYESİZ HER KİMSEN PRAVAKORLÜK YAPMA BENİM İÇİN HER TAKIM İÇİN AYNIDIR. BEN GÖRDÜGÜMÜ YAZMIŞIM BU YOLSPOR MAÇIDA OLABİLİR BAŞKA BİR TAKIMIN MACIDA OLABİLİR.BENİM AMACIM HİÇ BİR TAKIMIN HAKLARINI YENMEDEN KİM HAK EDİYORSA O ŞAMPİYON OLSUN KİŞİSEL PROBLEMLERİN VARSA STADDA KONUŞURUZ. SAYGILARIMLA

Adsız dedi ki...

İşte arkadaş dile getirmiş yok değil var gidip hakeme de küfür edenler oyuncuyada kufur edenler bizden değildir.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bu sami hocayı karalamayı bırakın artık adam gönül vermiş hiç bir menfaat peşinden koşmadam ilin futboluna hizmet ediyor biraz insaf ve merhamet edin

Adsız dedi ki...

senin her gördüğün doğrumudurki ben gördüğümü yazdım diyorsun tv lerde bir pozisyon defalarca tartışılıp karar veriliyor,ve tekrarını izlediğimizde bazan hatalı yorumlarımız olabiliyor senin kişisel yorumlarındaki bu kesinliği anlayamadım. çizgi hakeminin hizasındamıydın çocuğu zan altında bırakıyorsun,diğer maçlarda niye kesin bir yorumun yok.yolspora hasetim yok diyorsun ,sana ispatlayayım gençlerbirliği yönetim kurulunda karar almadınızmı yolspor hariç her takıma futbolcu vereceğiz diye...

Adsız dedi ki...

kimseyi karalamak için bunları yazmıyorum ama bu köşede adaletli yazılar bekliyoruz.bu işi gönülden yaptığınada inanıyorum ama yorumlarında daha dikkatli olmalı diye düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

amatör maçlara çocuklarımızla geliyoruz edilen küfürler beni amatörden soğuttu,futbolun dışındaki olayları anlamakda duymakda istemiyorum.elazığ her alanda olduğu bu alandada geri gidiyor.

Sami Hoca dedi ki...

arkagaşım söyle benim karın ağrım Tiryaki Gençlik spor diye doğrudur yönetim kurulu 7 kişi kararlar coğunlukla alınır o kararada saygı duyarım. şahsi kininle beni karıştırma dürüst ol ben bu hizmeti şahsım olarak yapıyorum karın ağrın varsa Tiryaki Gençlik spor yönetimi orda delikanlıysan onlara sor Televizyonlardaki şarlatanlarla beni bir etme ben ne gördüysem onu yazdım. senin gibileride eğlendirmeye niyetim yok birdaha cevap yazmıyacam sana haddini bildirecek cok arkadaşlar var kimse terbiyesini bozmuyor.Tamammı cesaretsiz kardeş.

Adsız dedi ki...

SAMİ HOCAM BENDE SANA BİR DAHA YAZI YAZMAYACAĞIM.SANA BAŞARILAR DİLERİM.

sami hoca dedi ki...

kardeş yazasda yazmasanda gercekçi ol yeter bilmeden yorum yapıp kalp kırma bilmediğini gel bana sor beni tanıdığını söylüyorsun ama gelip doğruları benimle tartış doğruları bulmamızı istemiyorsun canın sağ olsun benim hiç bir amatör sevdalısına kinim ve düşmanluığım olamaz sadece hizmetinde birilerini alet etmedikce saygılarımla

Adsız dedi ki...

bende bir amatör futbol izleyicisi olarak şunları belirtmek isterim burada hakemi eleştirenlerin çoğu hakemlik namına ne biliyorki ancak yok bu hakem bu kararı yanlış verdi yok şu pozisyon ofsayt değildi tribünde maç izleyerek karar vermek kolay öyle ince pozisyonlar olurki saniyelik karar vermen gerekir. hakemin durduğu yerden bile zor görülürken tribünde karar verenler sonra çıkıp burdan yorum yazıyorlar.sonra futbol niye gelişmiyorlar diyorlar sen takımını ne kadar çalıştırıyorsun ki neyse HATALARI DÜZELTMEYE KENDİNDEN BAŞLAMADIKÇA BAŞARIYA ULAŞMAN İMKANSIZDIR....

Sami Hoca dedi ki...

ADSIZ BENCEDE DOĞRU SÖYLÜYORSUN.HERKES HAKEMLERİ ANLAMAK İÇİN ÖNCE KENDİNİ HATALARINI DÜZELTSİN.ONDAN SONRA KONUŞSUN...

Adsız dedi ki...

Hakemler ellerinden geleni yapıyor. Ancak o kadar kötüler ki ellerinden ancak bu kadar geliyor. Bazı arkadaşlar takım çalıştırma işine girmişler. Bence işi o kadar genişletmemek lazım. Herkes elinden geleni yapacak. Hayatında çocukken yakar top bile oynamayan üniversite öğrencilerini, bırakın amatörde maç yönettirmeyi, profesyonelde maç yönettirirsen olacağı bu.

:)) dedi ki...

hocam kovancılar sporun universıteye attıgı golu mursel abı degıl ersen abı attı :))

Adsız dedi ki...

Evet Sami hocam Golu Ersen Attı Mursel değil

Sami hoca dedi ki...

tamam arkadaşlar gol krallığında ersene yazarım bu hafta selamlar

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi