15 Şubat 2010

ADANA: Süper Amatörde Bu Hafta Değerlendirmesi

G.Birliği, Engel Tanımıyor: 5-2
Amatör Süper Lig’de zirvede bulunan Gençlerbirliği, Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda Buruk Belediyespor’u 5-2 gibi farklı skorla yenerek başarı halkasına bir yenisini daha ekledi. Kırmızı-Beyazlı ekibi galibiyete uçuran goller Emir (2), Tolga, Ahmet ve Ferdi penaltıdan atarken, Buruk’un golleri de Mustafa ve Ahmet’ten geldi.

Hakemin bitiş düdüğü sonrasında Gençlerbirliği futbolcuları üç puanın keyfini doyasıya yaşarken, tecrübeli Antrenör Ahmet Yaşar, ligde belirledikleri hedefe doludizgin yürüdüklerini belirterek, “Ligde artık son 7 haftaya girdik. Bizim için önemli olan lig sonunda gülebilmektir. Bunun için takım olarak üzerimize düşeni yapacağız. Başarılarından dolayı futbolcu kardeşlerimi kutluyorum” dedi.

Seyhan Belediyespor Levent’le Güldü: 2-0
Amatör Süper Lig’de inişli çıkışlı grafik çizen Seyhan Belediyespor, Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda Yüreğirspor engelini 2-0’lık skorla geçti. Mavi-Beyazlı ekibi galibiyete taşıyan iki golü de tecrübeli isim Levent attı. Seyhan Belediyespor’un genç Antrenörü Erkan Küçükaşçı, Yüreğir önünde istedikleri futbolu ortaya koyarak haklı bir galibiyete yürüdüklerini söyledi.

Ceyhan, Anadolu’ya Rövanşı Vermedi: 4-0
Amatör Süper Lig’de tecrübeli Antrenör Cengiz Hoşfikirer’in göreve başlamasıyla ligde müthiş bir grafik çizen Ceyhanspor, ligin ilk yarısında yenildiği Anadolu 19 Mayısspor’u kendisine ait statta 4-0 gibi farklı skorla geçerek, hem rövanşı aldı hem de taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı. Antrenör Hoşfikirer, takımda artık taşların yerine oturduğunu ve herkesin sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

Hadırlıgücü’nün Mert’i Var: 1-0
Amatör Süper Lig’de son haftalarda başarısız sonuçlarıyla dikkat çeken Hadırlıgücü, kendisine ait Faik Algan Stadı’nda Denizlispor’u 1-0 yenerek ligde kötü gidişine son verdi. Kırmızı-Beyazlı ekibi galibiyete taşıyan gol 60.dakikada ‘Altın Çocuk’ lakaplı Taha Mert İltaş penaltıdan kaydetti. Hakemin bitiş düdüğüyle galibiyete yürüyen futbolcuları ilk kutlayan isim 2.Başkan Tufan Boydağ oldu.

Haber: Hamza GÜNGÖR

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

Tesekkürler Sayin Hamza Güngör"Her hafta detayli bir sekilde Adana amator lig maclarini biz okurlara ulastirdigin icin.Hadirligücü.de galip geldigi icin,de sevindim.Hadirligücü,ne basarilarin devamini temenni ederim saygilarimla.Mehmet Ersindigil

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi