16 Şubat 2010

ADANA: Kerem Dalyan Yakın Takipte



Amatör Süper Lig’de aldığı başarılı performansıyla zirveyi ele geçiren Gençlerbirliği’nde Kerem Dalyan’ın farkı fark ediliyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin 5 sırt numaralı futbolcusu Kerem Dalyan, son haftalarda ortaya başarılı çizgisiyle profesyonel kulüp yöneticileri yakın takibe aldı. Kerem Dalyan, bu başarılı performansını ileriki haftalarda da devam ettirmek adına üzerine düşeni yapacağını söyledi.



Karaisalı İyi Başladı
İlgisizlik sonrası 2.Amatör Küme’ye kadar gerileyen Karaisalıspor, geride bıraktığımız haftada kendisine ait statta Suluca Organize Sanayispor’u Kuddis, Fazlı ve Serdar’ın golleriyle 3-0 gibi farklı skorla yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı.

Karşılaşma öncesinde hakemlere çiçek vererek örnek bir davranışta bulunan Kulüp Başkanı Ahmet Bülbül, lige iyi başladıklarını ve sonunu da iyi bitirmeyi arzuladıklarını söyledi.

Başarılarından ötürü teknik heyet ve futbolcularını kutlayan Bülbül, “Yok olan Karaisalıspor ateşini bu yıl yeniden yaktık. Ligdeki tüm maçlarımıza aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çıkarak başarıya ulaşacağız” dedi. Bülbül, hafta sonunda oynayacakları Kurttepegücü karşılaşmasına da galibiyet düşüncesiyle hazırlandıklarını sözlerine ekledi.

Haber: Hamza GÜNGÖR

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

Kerem kendisini ispatlamış bir futbolcudur...
Artık profesyonel olmasının zamanı gelmiştir...
Profesyonel kulüp yöneticilerine duyrulur

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi