18 Ocak 2010

ELAZIĞ: Amatörde Haftanın Sonuçları ve Son Puan Durumları


Elazığ 1. Amatör küme play off gurubunda müsabakalar bu hafta oynanan maçlarla devam edildi. Elazığ Belediye spor yeni transferlerinde oynadığı maçta vasat bir futbol sergilerken  futbolcuların bir hafta önce alınan mağlubiyetin sitresyle oyuna başladı maçın 17 dakikasında öz uğur sporlu zaferin ayağından yediği göllede 1-0 mağlup duruma düştü. Elazığ Belediye spor kalecisi Atilla’nın kurtarışlarıyla farkın acılamasını önlemiş oldu. Öz uğur spor’un üstün olduğu ilk yarı 1-0 öz uğur spor’un üstünlüğüyle kapandı.



Öz uğur spor’un zengin kadrosuyla lige katılması şampiyonluk hesapları yapması oynadığı Hicret Gücü spor maçıyla kendini gösterdi. Öz uğur spor’un 3-1 kazandığı maçta ilk hafta liderliğini de eline geçirmiş oldu. Hicret Gücü spor kısıtlı kadrosuyla bir mahalle takımı olarak iddiasını ileriki haftalara bırakmış oldu. Öz uğur spordan sakatlanan Ümit ‘e de sakatlığından dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.



Günün ikinci maçında Hicret Gücü spor’la Fırat Ünv. Spor karşı karşıya geldi. Fırat Ünv. Spor’un favori olduğu maçta Hicret Gücü sürpriz yaparak güçlü rakibini attığı tek gölle mağlup ederken seyircilerinde beğenisini kazandı. Maçın sonlarına doğru Hicret Gücü spor’dan Kaleci Akın ve Gökhan kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bıraktılar.,maçta 1-0 Hicret Gücünün galibiyetiyle bitti.




Günün üçüncü maçında şampiyonluğun adaylarından olan Yol sporla Kovancılar spor karşılaştılar zevkli ve çekişmeli gecen müsabakada taktik savaşı yaşandı. Yol spor’un biraz daha istekli bir futbol sergilerken kovancılar spor tecrübeli futbolcularının sayesinde rakibini durdurarak kontratak futboluyla ilk yarıda 1-0 öne geçmesini de bildi. İkinci devrede Yol spor beraberliği sağlamak için atak oynarken gollüde ikinci devrenin başlarında buldu. Kovancılar spor golden sonra daha atak oynamaya başladı maçın sonlarına yaklaşırken galibiyet golünü buldu. Uzatma dakikalarının hemen başında yol spor beraberlik golünü attı maçta bu skorla2-2 berabere bitti.



Hakemlerimiz bu hafta genelde iyi maç yönettiler.
Genç takım müsabakalarına giden tecrübeli hakemlerimiz gene o genç coçuklarımızı katlederken kendilerini vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.


Elazığ Amatöründe Haftanın Toplu Sonuçları
1. Amatör Küme Play-Off
Elazığ Belediye Spor    1    Öz Uğur Spor    1
Hicret Gençlik Spor    1    Fırat Ünv. Spor    0
Yol Spor    2    Kovancılar Spor    2




Haftanın Takım    :Hicret Gücü Spor
Haftanın Futbolcusu    :İbrahim (Hicret Gücü Spor)
Haftanın Kare Ası    :Ahmet (Yolspor)
    Emrah (Elz.Bld.Spor)
    Murat( Kovancılarspor )
    Hakan ( Elazığ Bld.Spor )
Haftanın Teknik Sorumlusu    :Mahmut Türkmen ( Hicret Gücü Spor)
Gol Krallığı    :Zafer (Öz Uğur Spor )     3 Gol
Ersen (Kovancılarspor)   2 Gol
Haftanın Hakemi    :Nahit Özdayı - M.Burak Demir - Eray Yılmaz - (Yolspor-Kovancılarspor Maçı)


U – 15 Ligi
Aksaray Gençlik Spor    0    Elazığspor    3
Dsi Spor    0    Tiryaki Gençlik Spor    2
              
U – 17 Ligi
Tiryaki Gençlik Spor    0    Yol Spor    1
Aksaray Gençlik Spor    0    Elazığ Bld. Spor    4


U _ 19  Ligi
Elazığ Bld. Spor    1    Köy Hiz Spor    2
Köy Hiz Spor    0    Dsi Spor    3
Maliye Spor    1    Yol Spor    1
Doğukent Spor    1    Hicret Gençlik Spor    0
                     
HAZIRLAYANLAR: SAMİ TÜRKMEM    -   MUSTAFA DOĞAN

10 Yorum:

Adsız dedi ki...

hocam hep büyükleri seyredip hakemleri iyiydi diye yorumlamışsın birde alt yapıları seyret bagam neler olu resmen yol spora ayakcılık yapan hakemler var bu hakemlerden haklarımız yeyili bunları gelip seyretmisiz sadece bellemişsiz büyükler.
veriler bizleri doğukentin camur deryasına git oyna bumu alt yapıya önem veren ASKF camdan maç seyretmekten başka bildiği yok. sami hocam hiç olmassa bi haftada bizim gibileri seyret rezaleti gör

Adsız dedi ki...

bunları yazan tiryaki gençlikten kimse ayıptır,b gençlerde ilk defa yenildiniz diye hemen hakemlere sallamışsınız.sormazlarmı adama daha önce hep yendiğinizde hakemlerlemi kazandınız .ayıptır ,tiryaki gençlik ,b gençlerde ,a gençlerde hep lider, hakemlerlemi lider ,diğer takımlarda sizin gibimi düşünsün

Adsız dedi ki...

elazığ amatörüne hizmet ediyoruz diye elinizdeki yetenekli gençleri çanakkale dardanelspora verin,elazığspor istediğindede para isteyin bide buralardan nutuk atın.

Adsız dedi ki...

tabi niye konişmıyasın galip geldiniz biz arkadaşlarımızı canakkaleye vermekle gurur duyduk para alıp almadıklarını yönetiçiler bilir tabiki elazığdada parasını veren futbolcu alır. heralde yöneticilerde karşı cıkmaz. nutuk falanda atmik hakemlerin iyi yönetim götermediklerini yazdım.

Adsız dedi ki...

bu hafta U 17 liginde yolspor ,tiryaki gençliksporu yendi bütün bu gıjılama onun için.şimdi soruyorum tiryakispor, ilk defa yenildi hemen hakemlere sallıyor.daha önce bütün maçlarını kazanırken hakemler iyiydi ,1 maç kaybedince kötü oldu.şimdi bundan önceki maçlar için bendemi yazayım hakemler tiryakispora ayakçılık yapıyor.

Adsız dedi ki...

aynı maçta tiryakispor lehine bide penaltı verilmiş bumu ayakçılık,ayıp hem lidersiniz.

Adsız dedi ki...

üstüne üstlük saçma bi pozisyonda geri pas verdi resmen maçı tiryaki lehine çevirdi ama ilahi adalet buna denirki atamadılar penaltıda dahil ve istekli olan yolspor oldugu için kazandı. hakemlerin maçı katlettigini söyleyen kişilere söylüyorum 12maç kazandınız. nie hiç hakemleri kötülemedinizde maglup olunca hemen hakeme bagladınız.(biras utanma olur ki onu yazana zihniyette ya da saygınlık olması lazım ki yolspor'a ayakçılık ediyr yazsın...) lütfen böle şeler yazarkn iki kez düşünün kendinizi acındırmayın....

Adsız dedi ki...

haklısın kardeş penaltı dğildi bende sana katılim ama hocalarımızı dışı cıkarması ve her iki takıma eşit kararlar vermedi onun için yazdım 12 maçıda bileğimizin hakkıyla aldık bunu tüm amatörler bilir

adsız dedi ki..... dedi ki...

maliye sporun durumu cok kötü neden çüğnkü hocamız yok yoksa u-19 ligini şampiyonlukla bitirecek gücümüz var.... tiryaki spora gelince 0onlar çok iyi futbol oynuyor kimsenin zoruna gitmesin......

Adsız dedi ki...

özugur amatör takımının başına bence adam akıllı temız dürüst küfürbaz olmayan bır teknık hoca gelırse bence daha iyı başarılar elde edılır. erhan aygün gıbı bırını o takımın başına bırakarak özugur yetkıllılerı hata yapmış bence bıran evvel onun ışıne son vererek takım daha düzelır yoksa bu gıdışle takımın adı daha da batacak günah

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi