7 Aralık 2009

Ağrı: Amatör Liglerde 9. Hafta Sona Erdi



Patnosspor  0 – 0 Diyadin Gençlerbirliği
A Grubunda lider Patnosspor, .Taşlıçay İlçe sahasında oynanan karşılaşmada Diyadin Gençlerbirliği spor ile berabere kalarak birer puanı paylaştı. Yedek kadrosu ile çıkan Patnosspor  grup  maçlarından lider olarak ayrılmayı garantiledi. Bu skorla Diyadin Gençlerbirliği Spor Play-off ligine yükselmeyi garantileyen 2. takım oldu.

Tutakspor 3 – 1 Hamurkümbet spor
8. haftada Eleşkirt Belediyespora yenilerek playoff şansını yitiren Tutakspor,  haftayı 3 golle kapayarak, üç puanı hanesine yazdırdı. Tutaksporda geçe hata yediği gollerle Eleşkirt Belediyespor maçı yenilgisinin sorumlusu olarak gösterilen Kaleci Ersoy Söğük, oynadığı futbol ile alkış aldı.

Doğubeyazıt Belediyespor 3 – 0 Kumlugeçitspor
Doğubeyazıt Belediyespor, sahasında konuk ettiği Kumlugeçitsporu 3-0 mağlup ederek, Gruptaki liderliğini sürdürdü. Play-off müsabakalarını garantileyen  Doğubayazıt Belediyespor  10. hatada Tedaşspor ile prestij maçına çıkacak.

Sanayispor  5 – 2 Diyadin Belediyespor
B Grubunda üçüncülük mücadelesi veren Diyadin Belediyespor ile Sanayispor, Şehir stadyumunda karşı karşıya geldiler. Müsabakada ilk gol Diyadin Belediyespordan gelirken, Sanayispor üst üste bulduğu iki golle devreyi 2-1 önde kapadı. İkinci yarıda gelen gollerle maç 5-2 Sanayispor üstünlüğü ile sona erdi. Bu skorla iki ekip puanlarını eşitlerken, hangi takımın play-off grubuna kalacağı 10. hafta maçları ile sonuçlanacak. Karşılaşma Diyadin Belediyespordan 2 futbolcu kırmızı kart ile oyun dışında kalırken, maçın en ilginç yanı ise Diyadin Belediyespor’un yedi 4. golden sonra  kalecisinin, futbolu ile yer değiştirmesi oldu. Karşılaşma sonrasında Diyadin Belediyespor kalecisi İsmail  ile Diyadin Belediyespor taraftarları arasında kısa süreli kargaşa meydana geldi. Olaylar emniyet güçlerinin müdahalesi ile son buldu.



Özelidarespor 3 – 3 Eleşkirt Belediyespor
A Grubunda 3.lük mücadelesi veren iki ekip 90 dakika sonunda birer puanı paylaşarak, umutlarını son haftaya bıraktı. İlk yarısı 2-0 Eleşkirt Belediyespor lehine devam eden karşılaşmada, ikinci yarıda Özel İdarespor skoru 3-2 ye taşıdı. Eleşkirt Belediyespor kazandığı penaltıyı gole çeviremezken, son dakikalarda bulduğu golle maçtan 1 puanla ayrıldı.

Ligde Tedaşspor, Polisgücü Sporu 4-0 yenerken,  Tedaşspor Playoff grubuna yükselmeyi garantilemiş oldu.





Gönderen: 
Erkan KÖSEDAĞ 
Ağrı ASKF Başkanı

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi