7 Aralık 2009

Adana: Hadırlıgücü Yüreğir’e Patladı



Hadırlıgücü Yüreğir’e Patladı
Amatör Süper Lig’de son iki haftada Maliyespor ve Gençlerbirliği yenilgileriyle sarsılan Hadırlıgücü, Cumartesi günü Muharrem Gülergin Stadı’nda Yüreğirspor’u 6-1 gibi farklı skorla yenerek nefes aldı.

Hadırlı Muhtarı ve Hadırlıgücü Kulüp Başkanı Turgay Anlı, Maliye ve G.Birliği yenilgileri sonrasında gelen farklı Yüreğir galibiyetinin takımda moralleri yeniden kazandırdığını söyledi. Farklı galibiyete yürüyen tecrübeli Antrenör Burhan Sürer ve futbolcularını kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Başkan Anlı, “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda hedefimiz kesinlikle üst sıralardır” dedi.

Yüreğir maçını çok çabuk unuttuklarını ve hafta sonunda kendilerine ait statta son haftaların flaş ekibi Çukurova Üniversitesi’ni ağırlayacaklarına dikkat çeken Anlı, “Taraftarlarımızın desteğiyle bu zorlu maçı da lehimize çevirmek istiyoruz” diye konuştu.


***********************************************************************************
İdmanyurdu Kendine Geldi
Bayanlar Futbol Süper Ligi’nde ilk iki maçında yenilgilerle sarsılan İdmanyurdu, üçüncü maçında deplasmanda Antalyaspor’u 3-1 yenerek kendine geldi. Başkanvekili İzzettin Turgut, Antalya önünde aslanlar gibi mücadele ederek haklı bir galibiyete yürüyen teknik heyet ve futbolcularını kutladı.

Ligde ilk iki maçta alınan yenilgiden sonra gelen Antalya galibiyetinin takımlarında morallerdi üst seviyeye çektiğini dile getiren Turgut, “Bu bir başlangıç. Bu başarımızı ileriki haftalarda da sürdürmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kulüp Başkanımız Metin Taylancı’nın önderliğinde yönetim kurulu olarak takımımızı ayakta tutabilmek adına var gücümüzle çalışmaktayız” dedi.

Herkesin takımlarına sahip çıkmasını beklediklerini sözlerine ekleyen Turgut, “Sonuçta bizler Adana için mücadele etmekteyiz. Bu onurlu mücadelemizde herkesi yanımızda görmek arzusundayız” diye konuştu.


***********************************************************************************
Çevikalp: Önemli Bir Engeli Daha Aştık
Amatör Süper Lig’de zirvede bulunan Kozan Belediyespor, ligin en alt sırasında bulunan Denizlispor’u 6-0 gibi farklı skorla yenerek taraftarlarının yüzünü güldürdü. Kulüp Başkanı İdris Çevikalp, ligde önemli bir engeli daha aştıklarını söyledi. Genç Antrenör Erdem Erol’un isteği doğrultusunda lig öncesi süper bir takım oluşturduklarına dikkat çeken Kulüp Başkanı Çevikalp, “Her maçımıza aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde hazırlanmaktayız. Rakip rakiptir. Rakibin küçüğü büyüğü olmaz” diye konuştu. Başarılı olabilme adına takımlarında herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirdiğini dile getiren Başkan Çevikalp, “Yönetim, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizle uyum içerisinde çalışmaktayız. Ligde kalan maçlarımıza da kazanmak için çıkacağız” şeklinde konuştu.




***********************************************************************************  Yaşar: Hedefe Adım Adım Yürüyoruz
Amatör Süper Lig’de son haftalarda başarılı sonuçlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Gençlerbirliği, Cumartesi günü Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda ligin önemli ekiplerinden Maliyespor’u süper yeteneği Ömer Bozan’ın golleriyle 2-1 yenerek ligdeki çıkışını devam ettirdi. Tecrübeli Antrenör Ahmet Yaşar, Maliyespor maçının zorlu geçeceğini bildikleri için gerekli tedbirleri alarak maça çıktıklarını belirterek, “Zorlu 90 dakika sonunda da üç puana koştuk. Hedefe adım adım koşmaktayız” dedi.

Aslanlar gibi mücadele ederek haklı bir galibiyete ulaşan futbolcularını da kutlayan tecrübeli Antrenör Ahmet Yaşar, “Maliyespor maçını kayıpsız kapatarak ligde önemli bir engeli geride bıraktık. Bu maçı çok çabuk unutmalıyız. Çünkü ligde birbirinden zorlu ve çekişmeli maçlar bizleri bekliyor. Lig sonunda istediğimiz ve arzuladığımız hedefe mutlaka ulaşacağız” diye konuştu.



Haber: Hamza GÜNGÖR

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi