29 Aralık 2009

ADANA: 2.Amatör Küme'de Gruplar Belli Oldu



2.Amatör Küme Büyükler ve U –19 Ligi'nde Grupların belirlenmesi için kura çekimi 25 Aralık Cuma günü ASKF Tahir Boğa Toplantı Salonu'nda gerçekleşti. ASKF Başkanı Ali GÜLLERİ, Futbol İl Temsilcisi Mehmet ÇİFTÇİ'NİN hazır bulunduğu kura çekiminde müsabakaların Ocak ayı sonunda ya da Şubat'ın ilk haftasında başlatılacağı açıklandı.

ASKF Başkanı Ali GÜLLERİ kura çekiminde yaptığı konuşmada, “Öncelikli olarak deplasmana gidecek olan takımların yöneticilerine önemli çağrıda bulundu. Otobüs konusunda dilekçelerin perşembe gününde kendilerine teslim edilmesi gerektiğini belirten GÜLLERİ, " Cuma gününe bırakılmaması yönünde ikazda bulunuyoruz. Kulüplerimizin bu konuda hassasiyet göstermelerini istiyorum" dedi. GÜLLERİ ayrıca, sahte futbolcu olayında da ağır cezalar uygulanıldığını belirterek, “Kimse buna kalkışmasın. Kulüplerimiz ve ligimiz çok büyük zarar görür" diye konuştu. Futbol İl Temsilcisi Mehmet ÇİFTÇİ de, tüm takımlara başarılar diledi ve " 2.Amatör Küme ve U – 19 Ligi'nde 3’er grupta 24'er takımın mücadele edeceğini, Karşılaşmaların başlangıç tarihi konusunda net bir karara varılmadığını, Ocak ayının sonunda yada Şubat'ın ilk haftasında başlatılmasının düşünüldüğünü belirtti.
















Kaynak : Serkan BİLDİ – ADANA 

Yeni Sitemizi Ziyaret Ettiniz mi?
www.hakemformalari.blogspot.com
Hakem Camiası Hakkında Güncel Haber Sitesi 

7 Yorum:

Adsız dedi ki...

TOROSDEMİRSPOR FUTBOLCUSU OLARAK TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUM. İYİ OLAN KAZANSIN...

Adsız dedi ki...

kurtuluşspor a gençoyuncusu olarak hem A hem Amatör ligi bitireceğimizi ligin ilk yarısında göstereceğiz bu grublardaki bütün takımlara başarılar dilerim

Nihat dedi ki...

HÜRSPOR!.. bu lige fazlayız ;) Barthez of Nihat (:

KAPTAN dedi ki...

EFSANE GERİ GELECEK
KARŞIYAKA

Adsız dedi ki...

U-19 C GRUBUNDA EMEKSPOR ŞAMPİYON OLUR...
AMATÖR TAKIMI ŞAMPİYON YAPACAKLAR SONRA U-19 DA
RAKİP KESİNLİKLE YOK....

Adsız dedi ki...

TATAR :

GrupLar BeLLi oLdu kaLitemiz Tecrübemiz yeter... B.YapıspoR.. gecen yıL kaçan şampiyonLuk.. bu yıL geLecek.. Her takıma başarıLarr..

Adsız dedi ki...

bu sene bomba gibi geliyoruz (KÖPRÜSPOR)olarak tüm takım arkadaşlarıma başarılar dilerim.

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi