7 Kasım 2009

Siirt: Siirt Polis Gücü Spor Kulübünden Duyuru !



2009-2010 amatör futbol  sezonu için  “ŞAMPİYONLUK” hedefleyen Siirt Polis Gücü Spor, sezon öncesi, 13/11/2009 günü Polis Evi’nde, Siirt Polis Gücü Spor’da top oynayan, Siirtli gençlere daha faydalı olabilmek için maddi ve manevi yönden faydalı olmak, gençleri kötü ortamdan çekip, spor çatısı altında birleştirmek, bunlara sosyal aktiviteler sunabilmek için bunların yararına, SİİRTLİ SAYGIDEĞER İŞ ADAMLARI VE EMNİYET CAMİASININ KATILIMI İLE CANLI MÜZİK, YEMEK ve  ardından KOKTEYL düzenlenecektir.

Rezervasyon için 2 gün önceden Polis Gücü Spor Kulübü Yöneticisi Özcan ARGUN (0.505.354.0928) arayarak yer ayırtabilirler. Her şey Siirt İçin, Şimdiden teşekkürler.


Siirt Polis Gücü Sopr Kulübü Teknik  Direktörü  Levent SÖYLER, 2009-2010 Siirt amatör futbol sezonunda hedeflerinin öncelikle, Siirtli gençleri kötü ortamlardan çekip, spor alanında barış, kardeşlik, sevgi ve saygı ortamında tutup, onlara maddi ve manevi yönden hep birlikte destek olacaklarını,  oynanacak  maçlarda ise, öncelikle centilmen ve sportmenlik kuralları içerisinde örnek bir tavır sergileyerek, hedeflenen şampiyonluğa kavuşmaktır. Yönetimin, Polis Gücü Spor’a, maddi ve manevi olarak, daha önceki yıllarda görülmemiş büyük bir destek verdiğini, Siirt ilimizdeki diğer amatör futbol takımlardan en cazip ve  imkanları olan ayrıca, kararlı ve hiçbir yardımdan çekinmeyen yönetimi olup, takım olarak kendilerinin ise, yönetimin bu ilgi ve sevgisine layık olacaklarını  söyledi. Ayrıca yönetimin alınacak galibiyetlerde prim  vereceği   sözünü  aldığını  dile getirdi.

2 Yorum:

Adsız dedi ki...

SİİRT POLİS GÜCÜ SPOR KULÜBÜ, ÇOK GÜZEL BİR İNCELİK DÜŞÜNMÜŞ, HEM SPOR HEMDE SİİRTLİ İŞSİZ GENÇLERE SAHİP ÇIKIP ONLARA MADDİ VE MANEVİ OLARAK SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞIYORLAR.BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.HER ZAMAN ÖRNEK BİR TAVIR VE GÜZEL ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR.HELAL OLSUN. SİİRTLİ Tevfik.

burak dedi ki...

alt yapıya nasıl girebiliriz siirtte

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi