11 Kasım 2009

Siirt: Siirt G.Birliği'nden Transfer Atağı!


Siirt Gençlerbirliği Spor Klübü Yönetimi transferin son gününde 3. lig kulüplerinin peşinden koştuğu 13 profesyonel futbolcu ile anlaştı..

Takımın Genel koordinatörlüğüne Tekin Akınay getirilirken, Siirtspor'da uzun yıllar kaptanlık yapan Hüseyin Batur da teknik direktörlük görevine getirildi.

Siirtspor'da geçen yıla kadar takım kaptanlığı yapmış olan Yunus Kılıçvuran, kaleci Serkan Tren, Emin Kılıçvuran, Burak Koyuncu, Yusuf Arca, Kurtalan Belediyespor'da oyanayan Ferit Pazut ve Kenan Akkurt , Batman Belediyespor'dan Serdar Erden ve Siirt amatördeki Milli Eğitim Gücü'nden Yunus Barık, Recep Eğil ve Feryat Sarı'yı renklerine bağladı.

Kulüp Başkanı yaptığı açıklamada, "Amacımız ilimizde spora karsı oluşan kötü izlenimleri ortadan kaldırıp, Siirt halkı ve sporcu kardeşlerimizle yeni bir heyecan yakalamak ve tamamı yerli sporculardan oluşan takımımızı bir üst lige çıkarmak" dedi.

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

2009-2010 SİİRT AMATÖR FUTBOL SEZONU İÇİN ŞAMPİYONLUK HEDEFİ BELİRLEMENİZ, ÖNCELİKLE LİGE RENK KATACAĞI HALİYLE, SEVGİLİ SPOR SEVERLER, ÇOK ÇEKİŞMELİ VE KALİTELİ FUTBOL İZLEYECEKLERİ SİNYALLERİNİ VERİYOR.ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN YAKLAŞIK TAKIM BULUNMAKTADIR.GENÇLERBİRLİĞİNDEN SONRA EN AZİMLİ VE KARARLI OLANI POLİS GÜCÜ SPOR GÖRÜNÜYOR.HEM İMKANLARI, AYRICA GENÇ, DİNAMİK VE KARARLI BİR TAKIM OLUŞTURMUŞLAR.YSE, KURTALAN VE ERUH SPOR DA BAYA İDDİALI OLDUĞUNU DUYUYORUZ. TÜM AMATÖR FUTBOL TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.SAYGILAR.
SİİRTLİ FANATİK

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi