25 Kasım 2009

Osmaniye: 1. Amatörün 7. Haftasında 22 Gol Kaydedildi


1.Amatör ligin 7.haftası Cumartesi ve Pazar günü oynana müsabakalarla sona erdi.

Toplam 22 golün kaydedildiği haftanın Cumartesi gününde iki karşılaşma vardı. 7 Ocak şehir stadyumunda karşı karşıya gelen Sitespor ile Endüstri Meslek Lisesi takımları puan mücadelesi verdi.

İki genç ekibin maçında gülen taraf rakibini 2–1 yenen Sitespor oldu. Aldığı galibiyetle puanını 12’ye çıkartan Sitespor 5.sıraya yerleşti.

Diğer bir karşılaşma ise Cevdetiye tesislerinde oynandı. Ligde lider Önderspor ile aynı puanda averajla ikinci sırada yer alan Özel İdare Sağlıkspor, ligde henüz puanla tanışamayan ve en son sırada yer alan Dervişiyespor ile karşı karşıya geldi. Rakibine adeta gol olup yağan Sağlıkspor sahada 8–0 gibi farklı bir galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu ve liderlik yarışında puan kaybı yaşamadı.

1.amatör ligin Pazar günü oynan maçları da büyük heyecana sahne oldu. Haftanın en önemli karşılaşması lider Osmaniye Önderspor ile üçüncü sırada yer alan Kadirlispor arasında 7 Ocak şehir stadyumunda oynandı.

Maç boyunca oyuna hâkim bir görüntü sergileyen lider Önderspor kalesinde de sayısız gol pozisyonları yaşadı. Tecrübeli futbolcuları sayesinde rakibini 2-0’la geçmeyi başaran Önderspor puanını 21’e yükseltti.

Ligde Kadirlispor’un ardından 4.sırada yer alan Bahçespor ise konuk ettiği genç ekip Osmaniye İdy.takımını yenmesini bildi. Rakibini 3-0’la geçen Bahçespor puanını 13’e yükseltti.

Kadirli İdy.takımı ise kendi saha ve seyircisi karşısında galip gelmesini bildi. Konuk ettiği Osmaniyegücü’nü 4-0 gibi farklı bir skorla geçen Kadirli İdy. Ligde puanını 12’ye yükseltti.

İki Düziçi takımının maçında ise galip gelen olmadı. 90 dakika sonunda Düziçi G.B. ile Düziçi Bld. Takımları 1-1 berabere kalarak 1’er puana razı oldular.

7. HAFTA MÜSABAKA SONUÇLARI

Bahçespor     Osmaniye İd.Yurdu     3-0                            
Önderspor     Kadirlispor     2-0                            
Sitespor     End.Meslek Lisesi     2-1                            
Dervişiyespor     Özel İdare Sağlık     0-8                            
Kadirli İd.Yurdu     Osmaniye Gücü     4-0                            
Düziçi Genç.Birliği Düziçi Belediye     1-1


















0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi