23 Kasım 2009

Muş: Play-Off Müsabakaları Başladı



Amatör lig grup liderlerinin oluşturduğu Playoff müsabakalarına başlandı.
Muş Ovası Spor, Şeker Spor ve Hasköy Spor takımlarından oluşan Playoff müsabakalarının ilk maçı Hasköy Spor ile Muş Ovası Spor arasında oynandı.

Maç Muş Ovası Spor takımının 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu. Muş Ovası Spor, Şeker Spor ve Hasköy Spor takımlarından oluşan Playoff müsabakalarına başlandı. İlk maç Hasköy Spor ile Muş Ovası Spor arasında oynanırken, Maç Muş Ovası Spor takımının 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.



Hasköy İlçe stadyumunda yapılan müsabakayı Hasköy Kaymakamı Mehmet Özer, İlçe Belediye Başkanı Şefik Taşkın ve çok sayıda sporsever izledi. Her iki takımdan birer futbolcuya gösterilen kırmızı kartların yanı sıra maçta sayısız sarı kartta gösterildi. İlk yarısı berabere biten maçın ikinci yarısında gelen gol Muş Ovası Sporun 3 puanı hanesine yazmaya yetti.

Sahada ikinci yarının başlaması ile oyuna ağırlığını koyan Muş Ovası Spor futbol takımı oynadığı güzel futbolla izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Hasköy Sporun mağlubiyetinden dolayı duyduğu üzüntüyü belirten İlçe Kaymakamı Mehmet Özer rövanşta galip gelmek istediklerini vurguladı.

Haber:Emrah YALOVA 

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi