9 Kasım 2009

Mersin: Baba Oğul Saha Komiserleri Aynı Maçta



TFF Futbol Saha Komiserleri Derneği Mersin Şube Genel Sekreteri K.Mustafa Öncel ile Mersin'in en genç saha komiseri ve aynı zamanda Mersin Saha Komiserleri resmi web sitesi webmasteri olan oğlu K.Burak Öncel, Mersin İdman Yurdu-Karabükspor Bank Asya 1. lig maçında beraber görev aldılar.

Türkiye'de nadir bulunan genç saha komiserlerinden biri de Mersin'de görev yapıyor. K. Burak ÖNCEL, 1984 doğummlu ve Türkiye'de nadir bulunan birr örnek. Öncel, saha komiserliği dışında Mersin Limanında bir şirkette bilgisayar operatörlüğü yapıyor.

08.11.2009 tarihinde oynanan Mersin İdmanyurdu - Kardemir D.Ç. Karabük Bank Asya 1. lig maçında görevli saha komiserleri baba ve oğul ÖNCEL futbolumuzun bu güzel görüntüsünde, görev anlayışları, disiplinleri, kıyafetleri, hakem ve temsilcilerle uyumları ile müsabakada herkesten tam not aldılar. 

Baba ve Oğul ÖNCEL'in aynı maçta saha komiseri olarak görev yapmaları, futbolumuzda az rastlanan hoş bir enstantane..


3 Yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel bir görüntü futbola ayrı bir renk olmuş tebrikler

Adsız dedi ki...

saha komiserlerimiz futbola herzaman katkı ve güzellikler sağlamış önemli bir kuruluştur bu resimde gene farklı güzelliklerinden biri olmuş herzaman başarılı olmalarını dilerim. mustafa aydın

Adsız dedi ki...

SAHA KOMİSERLİĞİNE BAŞLAMA YAŞI 25 ,PROFOSYONELE CIKMAK İÇİN 2 SENE GECMSEİ BANK ASYAYA CIKMAK İÇİN 3 SENE GECMESİ GEREKİR . GENÇ ARKADAŞ BU SENE BAŞLAMIŞ OLMALI. TALİMATA AYKIRI İŞ YAPILMIŞ .NİYE BABASI DERNEK YÖNETİCİSİ , YANİ BALTUTAN PARMAĞINI YALAR , BİLMEYENDE ALKIŞLAR

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi