9 Kasım 2009

Kırıkkale: Futbol Hakemleri Perdeyi Açtı



Türkiye Futbol Federasyonu Kırıkkale şubesi futbol hakemleri yeni futbol sezonu açmaları nedeniyle yemekte bir araya geldiler. Sezonun açılışı nedeniyle havai fişek gösterisinin yapılması ile birlikte Gazetecilik yaşamında spor’a katkılarından dolayı Doğan Haber Ajansı Kırıkkale Muhabiri Erhan Göğem’e ödül verdiler.

Vural Alabalık’ta düzenlenen yemekli toplantıda Kırıkkale İl Hakem Kurulu Başkanı Talat Akbulut, “Bugün toplanmamızın özel bir nedeni var. İçimizde bir ağabeyimiz, 36 yıllık gazetecilik mesleğinde bize hep iyiyi, hep doğruyu, insanlığa karşı koşulluk bakmamayı gösteren bütün çektiği resimlerden yazdığı haberlerden yaptığı yorumlardan hiçbir zaman ayrımcılık gözetmeksizin objektif bakışı ile Kırıkkale’deki basının abisi olmuştur. Olmaya devam etmektedir” diyerek günün anısına özel ödül olarak plaket verdi.

Doğan Haber Ajansı Kırıkkale Muhabiri Erhan Göğem ise “Spor camiasında yetişen bir kişi olarak 36 yıllık gazetecilik hayatımda bu ödül benim için ayrı bir onur ve şereftir. Hepinize teşekkür eder. Yeni sezonda başarılar dilerim” dedi.




 

 

 

 

 

 


Haber: Mustafa KAYIŞ

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

ben cok tsk ederım amatorfutbolum.net yonetıcı ayrıca gözlemci hocamız ajdan uysal hocam cok tskler haberı yayınladıgı ve bizim için biraz ugrastıgı için.
kırıkakale-i.h mustafa kayış

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi