3 Kasım 2009

Kocaeli: Süper Amatörde Heyecan Dorukta


Süper Amatör küme A ve B gruplarında oynana müsabakalar sonucunda A grubunun yeni lideri Suadiye spor olurken, B grubunda Balaban spor oynadığı altıncı maçı kazanarak liderliğini devam ettirdi.
Bu haberi yazdır Haber ihbarında bulun Bu haberi arkadaşınla paylaş Google Bookmarka Ekle Facebook'ta Paylas Digg Profiline Ekle del.icio.us Profiline Ekle RSS
Suadiye zirvenin yeni lideri

Süperv Amatör küme A grubunun önemli karşolaşması hafta sonu Derince sahasında oynanadı. Ligde ikinci sırada yer alan Suadiye spor, grubun lideri Derince Belediye sporu deplasmanda çekişmeli zevkli geçen karşılaşmada rakibini 1-0 yenerek A grubunun yeni lideri oldu. Suadiye spor hafta sonu deplasmanda ligin ilk ciddi sınavını galibiyet ile kapayarak gücünü ortaya koydu.

Derince-Suadiye spor
Süper Amatör küme A grubunun öenmli müsabakası olan Derince Belediye ile Suadiye spor arasındaki çekişmeli maçı yeşil, beyazlı ekip deplasmanda 1-0 kazanarak rakibine ilk mağlubiyet acısını tatıran ekip oldu. Suadiye spor bu galibiyeti ile A grubunun yeni lideri oldu.

KBŞ.Kağıt spor-Maşukiye
A Grunun iddalı ekiplerinden Kocaeli Büyük Şehir Belediye Kağıt spor, Maşukiye karşısında üstün bir oyun sonrasında rakibini 4-1 yenerek grupta şampiyonluk yarışına ortak oldu. Maşukiye mavi, beyazlı ekip karşısında 4-1 farklı mağlubiyeti ile ilk beş iddasında yara alan ekip oldu.


Kandıra BLD-Şekerpınar
Süper Amatör küme A grununda düşme ve ilk beş için iddalı olan müsabakalardan biri olan Kandıra Belediye ile Şekerpınar müsabakası Kandıra sahasında oynandı. Kandıra Bbelediye düşme potasından kurtulmak için kendi sahasında rakibini yenmek için çıktığı müsabakayı 2-1 kaybederek grubun sonm sırasında kaldı. Şekerpınar spor ilk beş için önemli olan kader maçını deplasmanda 2-1 kazanarak grupta ilk beş için avantaj yakaladı.

Kartepe BLD-Kullar Yıldız
Süper Amatör küme A grubunda ilk beş iddasını devam ettirmek isteyen Kartepe Belediye kendi sahasında Kullar Yıldızı 3-0 yenerek puanını 9 çıkaran ekip grupta dördüncü sıraya yerleşyi. Kullar Yıldız farklı mağlubiyeti ile düşme tehlikesini yakından hissetmeye başlayan ekip oldu.

Mustafapaşa-Derbent spor
Süper Amatör kümenin A grubnunun düşme hattının en önemli müsabakası Gebze Metin Okaty sahasında oynandı. Bir puanlı Mustafapaşa, kendi sahasında iki puanlı Derbent spor ile oynadığı zorlu doksan dakikayı 1-0 kazanarak düşme hattının dışına çıkarak ilerleyen hafatalar için avantaj elde etti. Derbent spor bu mağlubiyeti ile düşme hattının içinde kaldı.

Balaban yola devam ediyor
Süper Amatör ligi  B grubunun lideri olan Balaban spor oynadığı beş maçı kazanarak büyük başarıya imza atan mavi, beyazlı ekip cezalı futbolcularından noksan oynadığı Çayırova Belediye karşısında 3-0 net galibiyeti ile altıncı maçını kazanan Balaban spor başarılı sonuçlara imza tamaya devam ediyor.

Balaban-Çayorova BLD
Süper Amatör B grubunun en kritik müsabakasında Balaban spor, Çayırova Belediye 3-0 yenerek liderliğini devam ettirdi. Balaban spor geçen hafta oynadığı Yeniköy müsabakası sonrası cezalı futbolcularından noksan olarak oynadığı Çayırova Belediye maçının sonucu  ne olacağı merakını Balaban spor rakibini 3-0 net sonuçla yenerek altıncı maçınıda kazanmasını bildi. Çayırova Belediye bu mağlubiyeti ile şampiyonluk yarışında yara aldı.

K.Çay spor-Yeniköy spor
B Grubunun sürpriz ekibi Karadeniz Çay spor hafta sonu kendi sahasında Yeniköy karşısında 1-0 galibiyeti ile başarılı çıkışına devam eden ekip ligde ikinci sıradaki yerini korumasını bildi. Yeniköy spor haftalardır başarısız sonuçlarına bir yenisini ekleyerek düşüşe devam ettiler.

D.Kale-Uzuntarla spor
Süper Amatör kümenin B grubunun iddalı ekiplerinden Darıca Kale spor hafta sonu kendi sahasında oymadığı grubun son sırasında yer alan Uzuntarla karşısında farka giderek müsabakayı 6-0 kazandı. Darıca Kale spor bu galibiyeti ile ligde üçüncü sıraya yerleşti. Uzuntarla spor son mağlubiyeti ile son sıraya demir atan ekip oldu.


İH.Doğan-Bekirdere
Ligde iddalı olmak isteyen İhsaniye Doğan spor kendi sahasında konuk ettiği Bekirdere karşısında zorlansada müsabakayı 3-2kazanarak yoluna devam eden ekip oldu. Bekirdere spor ligin başında başarısız sonuçlara geçen haftada dur diyemeyerek İhsaniye Doğan spor karşısında 3-2 mağlup olan ekip B grubunda düime hattında kalan ekip oldu.

Yavuz spor-Hereke Yıldız
Süper Amatör küme B grubunda ilk beş için önemli olan karşılaşmada Yavuz spor ile Hereke Yıldız spor karşılaşması karşılıklı atılan goller ile 2-2 berabere tamamlandı. Bu sonuçla Hereke Yıldız ligde beşinciliğini korurken, Yavuz spor altıncı sırada kaldı.



 

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi