17 Kasım 2009

Giresun: Süper Amatör ve 1. Amatörde Haftaya Bakış


Süper Amatör Küme:
Pazar günü Giresun Merkez 75. Yıl Sahası’nda oynanan ilk maçta, lige ağırlığını koymak isteyen Acarspor, Görelespor ile karşılaştı.Rakibi karşısında 90 dakika çok etkili futbol sergileyen Acarspor, sahadan da farklı sonuçla 7-0 galip ayrıldı.

Bulancak Ek Saha’daki zorlu maçta ise Ballıcaspor kendi sahasında Yağlıderespor’u konuk etti. İki takım içinde büyük önem taşıyan zorlu doksan dakikayı konuk Yağlıderespor 2-0 kazanarak çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

ESPİYESPOR DOLUDİZGİN
Espiye İlçe Stadı’nda ise ligde lider durumda bulunan ve oynadığı 4 maçı kazanan Espiyespor, kendi saha ve seyircisi önünde İhsaniye Gençlikspor ile karşılaştı. Kendi saha ve seyircisi önünde oynamanın verdiği avantajı iyi kullanan Espiyespor, sahadan 3-0 galip ayrılarak ligdeki peş peşe 5. galibiyetini aldı.

Dereli İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada, ligde beraberliğe abone olan Derelispor, kendi sahasında Sağlıkspor ile karşılaştı. Derelispor, bu maçta da geleneğini sürdürdü ve iki takım arasındaki doksan dakika 1-1 berabere bitti.

Görele İlçe Stadı’ndaki önemli maçta ise, Eynesil Belediyespor, Keşap Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın son dakikasına kadar çok etkili futbol sergileyen Eynesil Belediyespor, sahadan da 7-1 gibi farklı bir sonuçla galip ayrıldı.

Süper Amatör Küme Son Puan Durumu:


1. Amatör Küme:
Pazar günü Merkez 75. Yıl Sahası’nda oynanan ilk maçta, ligde lider durumda bulunan Camili Örnekspor, Sanayispor’u güzel bir futbolla 5-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Merkez 75. Yıl Sahası’ndaki ikinci maçta, ligde iddialı olan İl Özel İdarespor, Şebinkarahisar Belediyespor ile karşılaştı. Oynanan maçta rakibini 3-1 yenen Özel İdarespor çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bulancak Ek Saha’da oynanan ilk maçta ise Pirazizspor ile Duroğluspor takımları karşılaştılar. Bu maçta Pirazizspor karşısında 1-0 yenik duruma düşen Duroğluspor, ikinci yarıda bulduğu goller karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Bulancak’taki ikinci maçta, Yeniyolspor ile Altınsu İdmanyurduspor karşılaştılar. Bu maçı çok güzel bir oyundan sonra 5-1 kazanan Yeniyolspor, ligdeki ilk galibiyetine imza attı.

1. Amatör Küme Son Puan Durumu:


Giresun Süper Amatör Küme 5. Hafta Maç Sonuçları
Ballıcaspor- 0 Yağlıderspor- 2
Acarspor- 7 Görelespor- 0
Espiyespor-3 İhsaniyespor-0
Eynesil Bel.- 7 Keşap Bel.-1
Derlispor- 1 Sağlıkspor- 1

1 Amatör Küme 4. Hafta
Pirazizspor- 1 Duroğluspor- 2
Yeniyolspor- 5 Altunsu İ.Y.- 1
C.Örnekspor- 5 Sanayispor- 0
İl Özel İdaresi- 3 Şebinkarahisar Bel.-1


1 Gençler Küme 4. Hafta
Giresunspor Genç- 5 Görele Genç-1
Dereli Genç- 2 Sanayi Genç- 7
Yeniyol Genç- 5 Eynesil Bel.Genç- 1
Ballıca Genç- 1 Tirebolu Genç- 3
Bulancakspor Genç- 6 Sağlıkspor Genç- 1

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi