10 Kasım 2009

Gaziantep: Şehitkamil Pazar Uykusunda 1-1


Süper Amatör Küme’de haftanın en önemli karşılaşması olarak gösterilen Şehitkamil Belediyespor-Şenyurtspor maçı 1-1 berabere bitti.

Şehitkamil Pazar Uykusunda 1-1
Süper Amatör Küme’de haftanın en önemli karşılaşması olarak gösterilen Şehitkamil Belediyespor-Şenyurtspor maçı 1-1 berabere bitti. Maçın ilk yarısında Şenyurtspor golü buldu ve 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Maçın ikinci yarısında Şenyurtspor skoru koruyup kontra ataklarla gol aramak isterken, Şehitkamil Belediyespor’da beraberlik golünü bulabilmek için rakip kaleye yüklendi. Şehitkamil’in bu baskısı beraberlik golünü getirdi ve skora denge geldi 1-1. Beaberliğin ardından Şenyurtspor rakip kalede çok net gol pozusyonları buldu. Ancak son vuruşlarda başarısız olan Şenyurtspor, iyi futbol oynadığı karşılaşmadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Pazar uykusunda yakalanan Şehitkamil Belediyespor ise geç uyandı ama maçı kazanmak için süre yetmedi.

Pazar uykusunda yakalanan Şehitkamil Belediyespor, sahadan bir puanla ayrıldı. Ligde ilk beraberliğini alan Şehitkamil Belediyespor, Şenyurtspor karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Şenyurtspor’un golünden sonra panikleyen sarı-siyahlı takımın toparlanması geç oldu.

Şenyurtspor ise sahaya iddialı çıktı. Maçın sabah saatlerinde olmasına rağmen sahada diri, mücadele eden, koşan bir Şenyurtspor vardı. Çok sayıda taraftarın izlediği karşılaşmada Şenyurtspor ilk golü atmasına rağmen çok sayıda fırsatı cömertçe harcadı ve karşılşma 1-1 berabere bitti.

MAÇ SONRASI OLAY ÇIKTI
Her iki takım sahadan birbirlerini tebrik ederek ayrılırken, Şehitkamil Belediyespor soyunma odasına giderken taraftarlarla futbolcular arasında tartışma çıktı. Güvenlik güçlerinin zamanında müdahale etmesiyle olaylar sakinleştirildi ve Şehitkamil Belediyesporlu futbolcular soyunma odasına gönderildi.

Stad: Şehitkamil
Hakem: Mustafa Yılmaz***
Şehitkamil Belediyespor: H. İbrahim, Ümit, Tahsin, Recep, Abdullah, Bünyamin, Burak, Ahmet, H. Ugur, Fatih, Tarık.
Şenyurtspor: Mehmet, Mehmet, Abdurahman, Adem, Mehmet, Mehmet, Mesut, Deniz, İsmail, Mehmet, Metin.

**************************
Çağlayan Coştu 12-2
Birinci Amatör Küme’de haftanın en farklı sonucu Çağlayanspor’dan geldi. Kalespor karşısında etkili bir futbol oynayan ve yakaladığı pozisyonların yarısını golle sonuçlandırarak sahadan 12-2 galip ayrılan Çağlayanspor, attığı kadarda kaçardı.

Kalespor karşısında haklı galibiyet aldıklarını belirten yöneticiler, “Sporcularımızı kutluyoruz. Kalespor karşısında üç puanı farklı skorla aldılar” dedi.

**********************
Köy Hizmetleri Dörtledi 4-3
Süper Amatör Küme’nin iki denk takımı Köy Hizmetleri ve Türk Telekomspor Batur sahasında karşı karşıya geldi. Her iki takımda sahada maçı kazanmak için iyi mücadele etti. Toplam 7 golün atıldığı maçı Köy Hizmetleri 4-3 kazanarak zorlu mücadeleden üç puanla ayrıldı.

Türk Telekom karşısında alınan galibiyetle haftayı üç puanla kapattıklarını belirten Köy Hizmetleri Takımı’nın sporcuları, “Rakip oyuncularda, bizde sahada iyi mücadele ettik. Karşılıklı atılan goller vardı. Biz rakip takımdan daha fazla gol atarak maçı kazanmasını bildik” dedi.


Kaynak: Gaziantepgunes

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi